reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

dawidowe, ja jak ja, ale jak dzisiaj główny nadrobisz to dopiero klientek będziesz miała do pucowania skrina:-D:-D:-D
Baśka, nieźle:-Dw końcu ktoś ciąg dalszy do tego kawału wymyślił:-D:-D:-D
wioli, ty wiesz że ja marzę o tym żeby w twe rączki wpaść:tak::-);-):-D:rofl2::-pps. ktoś w tym domu musi tryskać:-p;-):rofl2::-D
kaniuś, ja już pisałam że myszki mam i tak;-)zresztą ja myślałam że nie chodzi ci konkretnie o gówny:rofl2:;-)
makuciu, a jakieś argumenty które mogłyby mnie złamać?;-)bo mi samej z siebie ciężko idzie cokolwiek wymyślić

wy wiecie że ja was tenteges mocio mocio :tak::tak::tak:

reklama
IDA normalnie spadlam na glebe:)))

a teraz mi sie przypomnial kawal:

wraca podrapany Jasiu do domu, krew po rekach leci, nogach.. matka przerazona:
-co sie stalo synu?
jasiu: bo wiesz mamo spadlem z rowerka i sie odrapalem
-alez Jasiu, twoj rowerek stoi w piwnicy od miesiaca bo jest opona przebita wiec nie klam mi tutaj.
jasiu: no dobrze: bilem sie z kolega i wpadlem w zywoplot
-alez jasiu, zywoploty przed blokiem poscinane sa ponad 2 tygodnei temu!
jasiu: qrwa!!!! Mruczus to MOJ kotek i bede go je.b.al kiedy mi sie spodoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to jak wam się podobało to ja mam tego więcej:-pi wiecie co? jak to czytam to stwierdzam że dobrze że nie wracam do pracy w szkole:rofl2:ps. najlepszych raczej nie pokażę bo mało cenzuralne;-)
1309330735_by_patryk219_500.jpg1317915434_by_Doknic_500.jpg1318964194_by_exine_500.jpg1319554857_by_Thyaind_500.jpg1320596159_by_KOksIK12333_500.jpg1321293878_by_szymekxD_500.jpg1321798208_by_evkaXD_500.jpg

IDA jezuuuuuuu umarłam po raz enty dzisiaj :-D:-D:-D:-D a "Pan da 3" mnie zamiotła umarłą pod fotel. Chociaż ta kartkówka Asi wydaje mi sie jakaś naciągana taka, bo wątpię, żeby nauczyciel tak napisał ;-) a argumenty zara Ci wypiszę (tylko nie wiem czy dam radę w kolejności alfabetycznej :-p)

Idek padłam po ostatnim obrazku 4. też tak uważam buahahaa

A teraz kawał od M.
Wraca mąż do domu po pracy i pyta żony:
-gdzie jest obiad?
żona :
-nie ma
on:
-jak to k... nie ma?? dziś nie ma ,wczoraj nie było
ona:
-a ugotowałam na dwa dni ............. ;-)

no więc IDO oto me argumenty przemawiające za Twą wizytacją na głównym:

A jak Adekwatność Twej osobowości do pisania hiperwypasionych postów
B jak Brak Twej osoby w codziennych konwersacjach
C jak Całamasaludzi czekająca na Twe przybycie
D jak Długo już Cię nie ma i czas to zmienić
E jak EKSHIBICJONIZM pisaniowy, którego na pewno Ci brakuje :p
F jak FAJNE babki które piszą na głównym a do których Ty się zaliczasz, więc też tam pisać powinnaś
G jak Gdzie ciebie nie ma tam smutno jest
H jak hulerajasna WRACAJ DO NAS! łoooooooooooooooo

SARISKA znaaam to hahahahaha i uwielbiam.

słuchajta, jak ja tak przeglądam te wypociny to czasem naprawdę szczena opada - nawet nie tyle z głupoty młodzieży co właśnie z tekstów nauczycieli - a że jako taki staż mam za sobą to uwierzcie: wszystko jest możliwe:rofl2:
sarisku, na dwa dni to często gotuję i ja:-D

a jaki jest szczyt odwagi?

MAQC, JA PIERDZIUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TERAZ TO TY MNIE WMIOTŁAŚ POD KUCHENNEGO SZAGIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-DSERIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KURKA NO LEŻĘ I KWICZĘ:-D:-D:-D ps. a ty bierzesz pod uwagę że moje pojawienie się tam może skutkować:
1) nagłym zniknięciem 3/4 piszących
2) zawałem mojego samca że mimo wsio się złamałam
3) lepiej nie pisać:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry