reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Z maluchem w kościele.

Kunda ja to nigdy nie zwracam na te staruszki uwagi, a jak już mi zwrócą uwagę, ze dziecko skarbczykiem się nie powinno bawić bo to święta rzecz to ja wtedy mówię, ze właśnie to obracanie kartek skupia dziecka uwagę i nie jest ono głośno i panie się zamykają

reklama
Macius chodzil do kosciola ze mna od poczatku i zawsze był bardzo grzeczny...co najwyzej polerował kasiedzy podloge jezdzac na kolanach na m2:-) teraz tez chodzi co prawda juz zada głosno pytanie w czasie mszy ale jest grzeczny...ale młodszy katastrofa...on nie usiadzie na chwilke bo musi chodzic...zamiast w kosciele to jestesmy przed ( to jeszcze poł biady ) ale zaczepia strszego i sie zaczyna kolowrotek bo wtedy Macko tez juz nie chce byc grzecznym bo dokazuje...mam nadzieje ze z czasem zachowanie Adasia sie unormuje

A próbowaliście się rozdzielić - jeden idzie ze starszym na jedna msze a drugie z Was z młodszym a druga msze. Trochę to kłopotliwe , ale może to będzie jakieś rozwiązanie...

Nasza pannica jest grzeczniejsza jak do Kościoła idzie albo tylko ze mną albo z tatą:tak: bo jak idziemy z nią obydwoje to nie wiem czemu ale szybko się zaczyna nudzić i rozrabia. Chociaż tak czy owak po ogłoszeniach parafialnych mała ciągnie nas do wyjścia:-D

Do góry