reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Czytałam ją jakiś rok temu. Bardzo ładna. Chyba nawet się popłakałam. Fajny film możnaby było z tego zrobić.
Ostatnia edycja:
Monia tak zachwalałaś że polowałam na allegro i dzisiaj upolowałam:-) teraz tylko czekam aż przyjdzie oj już się nie mogę doczekaćpolecam książkę ,,Ponieważ Cię Kocham" Musso Guillaume dziś ją do przeczytania dała mi siostrzenica D on przeczytała ją wczoraj;-) siostra D przedwczoraj a ja zaczełam dziś po 15 i o 19 skończyłam
Ja ostatnio czytałam mojego ukochanego H. Cobena "Mistyfikacja" superr
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Monia tak zachwalałaś że polowałam na allegro i dzisiaj upolowałam:-) teraz tylko czekam aż przyjdzie oj już się nie mogę doczekać
Mam nadzieję że spodoba Ci się książka:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Nuśka książka przeczytana? podobała się?Monia tak zachwalałaś że polowałam na allegro i dzisiaj upolowałam:-) teraz tylko czekam aż przyjdzie oj już się nie mogę doczekać
Czytałam czytałam ale powiem Ci szczerze że w połowie się domyśliłam tylko ze ja myślałam że oni wszyscy nie żyją że to coś a'la film "inni" "szósty zmysł" ale ogólnie okNuśka książka przeczytana? podobała się?
A czytałyście książkę "Tysiąc wspaniałych słońc"[FONT=Georgia, 'Times New Roman', Times, serif] [/FONT]Khaled Hosseini ?
Polecam! Wzruszająca, realistyczna i ukazująca prawdziwe życie w Afganistanie. Nie będę o niej opowiadać, skończyłam ją czytać około miesiąca temu ale wciąż jestem pod jej dużym wrażeniem.
Polecam! Wzruszająca, realistyczna i ukazująca prawdziwe życie w Afganistanie. Nie będę o niej opowiadać, skończyłam ją czytać około miesiąca temu ale wciąż jestem pod jej dużym wrażeniem.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Moją nową lekturą jest Pismo Święte. Nigdy nie czytałam. Ciężko się czyta, bo jest bardzo kontrowersyjne
Poszłam wczoraj do księgarni i mówię do pana: "poszukuję coś lekkiego, kobiecego, przyjemnego, wakacyjnego co nie zmusza do używania mózgu". A pan do mnie: "Nieeee, pani nie chce nic takiego... proponuję..." i wyciągnął mi kilka bardziej ambitnych książek. Wybrałam "Historię Edgara" Davida Wróblewskiego uwielbiam tą księgarnię i tego pana
reklama
Podziel się: