reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z literaturą za pan brat - Co czytamy, co polecamy...

reklama
Justyna dobrze wiedzieć jak mi wpadnie w ręce to przeczytam

Odświeżam

Nie zgadniecie co ja ostatnio czytałam............"Ptaki ciernistych krzewów" kiedyś słyszałam że jest serial i zawsze myślałam że to "mydlana opera" ale książka jest dobra

Nie wiem czy pisałam ale mogę też polecić Jodi Picoult
"Krucha jak lód"
"Karuzela uczuć"
"Przemiana"-
to mi się kojarzy z filmem "Zielona mila" podobna tematyka
To są książki tej samej autorki co napisała "Bez Mojej zgody"

Kupiłam ostatnio " W głębi lasu" Harlan Coben i tez mnie nie zawiódł lubię jego książki jak ktoś lubi kryminał sensacja thiller to polecam tego autora czytałam jeszcze "Nie mów nikomu" "Obiecaj mi" i na półce czeka "Jedyna szansa" ale jeszcze nie zaczęłam.

Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że "Jedyna szansa" tez rewelacja
Do Jodi Picout mogę jeszcze do kolekcji polecić " Dziewiętnaście minut" ona jak zwykle porusza trudne tematy
To jest o chłopaku który dokonuje masakry w szkole fakt tragedia zrobił coś okropnego .............ale on też jest czyms synem .........oj straszna tragedia jak ktos kogo urodziłaś kochałaś pielęgnowałaś robi coś strasznego..................

to podaj link:)

Na okładce tej książki jest napisane
"w tym gatunku nie ma nikogo lepszego - Harlan Coben" to mi wystarczy uwielbiam tego autora i skoro on poleca to musi być dobre

Ostatnia edycja:
Ja czytam Tess Gerritsen Bez Skrupułów i jestem zawiedziona. 2 opowieści, ale takie harlequinowskie, choć autorka na początku o tym wspomniała, że kiedyś pisała romanse. Teraz pisze znacznie lepiej.

reklama
Do góry