Ja byłam z dzieckiem(w końcu tylko na 1 lekcji)na zajęciach Szkoły Jamacha w Poznaniu. Ale podejrzewam,że program w calej Polsce jest taki sam, bo niby czemu mialby się różnić
.
W pprawdzie byłam z dzieckiem w grupie 1,5 roku 2 latki(o ile dobrze pamiętam).Ta pierwsza lecja zrobiła na mnie calkiem dobre wrażenie, było to połączenie muzyki,rytmiki i plastryki. Całe zajęcia dotyczyły słonia, dzieici wraz z rodzicami musiały chodzić cięzko jak słoń, trąbić itp.itd Potem kolorowaliśmy słonia.
Ja sama zdecydowałam się na te zajęcia, bo niestety w mojej okolicy nie było,żadnych zajęć z rytmiki, w złobkach dla dzieci z poza placówek.
Zrezeygnowałam z zajęć, ponieważ odbywały się tylko w godzinach popołudniowychy, a godziny te mi zupełnie nie pasowały.
Wg mnie minusem jest cena (z tego co pamiętam jakieś 75 zł za miesiąc), trzeba byłó płacić z góry, nie można było płacić ,,ratalnie" jednorazowo przed każdymi zajęciami oraz to,że wymogiem (było to w umowie) byłó zakupienie ksiązki, z tekstami piocenek itp., za jakieś 50 zł.
To tyle co pamiętam.
Pozdrawiam