reklama
beacia124
Zaciekawiona BB
Mój synek Sebastianek ma 3 i pół roku wzrostu ma 106cm, waga to 19kg a rozmiar buta 29... :-)
alis838
Zaangażowana w BB
Ala 3Lata 11,5kg
wzrost 96cm
rozmiar buta 24
Widze że nie tylko ja mam krasnala
wzrost 96cm
rozmiar buta 24
Oj, dziewczyny, nie ma co, liczy sie to, jak my i nasi mezowie, badz nasi rodzice wygladali w tym czasie:-) Moja Madzia tez ma 3 latka i jest jak kruszynka, ale ja taka sama byla mimo, ze teraz jakas mala nie jestem:-)Ala 3Lata 11,5kg
wzrost 96cm
rozmiar buta 24
alis838
Zaangażowana w BB
Zgadzam się całkowicie mój pediatra powiedział że mała jest drobnej kośći po mamie a ja do drobnych nie należę terazOj, dziewczyny, nie ma co, liczy sie to, jak my i nasi mezowie, badz nasi rodzice wygladali w tym czasie:-) Moja Madzia tez ma 3 latka i jest jak kruszynka, ale ja taka sama byla mimo, ze teraz jakas mala nie jestem:-)
Antylopka
Potrojna mamuska
To widzę, że moja Wiki mogłaby się wtopic w grupę 3 latków
na bilansie 2-latka miała 15,5 kg, 96 cm a bucik mamy 26.
tak jak Lirys_krk napisała - ja jestem wysoka i od dziecka byłam, mój mąz również, to i Wiki jest wyrośnięta
na bilansie 2-latka miała 15,5 kg, 96 cm a bucik mamy 26.
tak jak Lirys_krk napisała - ja jestem wysoka i od dziecka byłam, mój mąz również, to i Wiki jest wyrośnięta
jejku ale macie wielkoludy! Moja trzylatka 97-98 cm i 14 kg ale za to numer buta 26 :-)
a moją mi teraz bardzo wyciagneło, Wyrosla ze wszystich spodni. Przez 4 miesiace urosła mi 4 cm i przytyla 1,5 kg!. Ma 15,500 i 101 cm ale nie przytyła tak jakos wizulanie tylko sie taka jakas ubita zrobiła i nogi i ręce jej sie powydłużały , A but nadal 26
reklama
Witam wszystkie Mamusie. Mój synek w sierpniu ważył 18kg, a mierzył 106cm. Miał wtedy 3latka i 1 m-c. Strasznie szybko rośnie.
Podziel się: