Jak urodził się ważył 4400 i 57cm, wg pediatry wszystko jest OK - jest po prostu dużym dzieckiem. I choć te 27 kg to dużo - nadwagi nie ma i nie jest gruby - jest dobrze zbudowany. U mnie w rodzinie wszyscy wysocy - a po męża rodzinie jest masywny :-). Jest pełen energii i cały czas biega, skacze, nie usiedzi nawet minuty w jednym miejscu. No i apetyt mu dopisuje - do jedzenia nie trzeba go namawiać, jeszcze sam się upomni.
reklama
Jak urodził się ważył 4400 i 57cm, wg pediatry wszystko jest OK - jest po prostu dużym dzieckiem. I choć te 27 kg to dużo - nadwagi nie ma i nie jest gruby - jest dobrze zbudowany. U mnie w rodzinie wszyscy wysocy - a po męża rodzinie jest masywny :-). Jest pełen energii i cały czas biega, skacze, nie usiedzi nawet minuty w jednym miejscu. No i apetyt mu dopisuje - do jedzenia nie trzeba go namawiać, jeszcze sam się upomni.
Mój mały chyba mi jeszcze schudł :-( Alergie ma i to chyba przez to. Musze go zważyć dzisiaj przed kąpielą, jak się da, bo mierzyć się nie daje, bo twierdzi, że chce być malutki. Oluś urodził się z wagą 4630g/59 cm, ale wydaje mi się, że był większy, bo body na 62 było na niego za ciasne.
Mikołaj z grudnia jest czy z listopada? Pokaż jego fotke, jak możesz.
Dopisze jeszcze, że w/g centyli przy tym wzroście taka waga to już niestety nadwaga.
Ostatnia edycja:
lala25
Aktywna w BB
Mój synek w grudniu skończył 3 latka waży ok 13kg a wzrost ok 96cm. Także według waszych pociech to malutki i chudziutki
Kama83
Fanka BB :)
Moj syn w styczniu skonczyl 3 latka.Wazy 22.8 a mierzy 104cm.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Moja Natasia skończy 3 lata w kwietniu. Waży ok. 15kg (ostatnio na wadze było 14.400, potem znowu wzrasta i tak jakoś się kręci wokół 14.5, 15kg). A mierzy jakoś 95cm, ale ostatnio mierzyłam ją ze 2 m-ce temu. dziś dokładnie sprawdzę. Ubrania nosi na 104, a nr buta 23.
Mój Stasiu 3 lata 1 miesiąc 90cm i 11kg-chyba najmniejszy ze wszystkich, rozmiar buta 22
Malwina mój byczek jest taki jak Twój
Synek ma 3 latka i 10 dni waży 11-12kg a wzrost 90cm, bucik 23-24
reklama
Podziel się: