reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wysypka u trzy miesięcznego szkraba

Witam mój syn ma 3 miesiące i od czasu do czasu dostaje takiej wysypki, żadnych zmian w żywieniu czy proszkach itd nie było miał ktoś podobna sytuację? Lekarze nie wiedzą co to
51A27CF0-D1E8-478D-ACBA-4745A7E8E453.jpeg
B34682A1-7488-408D-8F3D-562DA534ECFD.jpeg
CB1208FB-CE30-4601-B5D5-289D4F668E26.jpeg

reklama
Nam na taką wysypkę pomogło przecieranie wacikami nasączonymi letnią przegotowaną wodą a następnie smarowanie balsamem bioderma atoderm intensive baume, obleciałam wielu dermatologów, wykupiłam wiele recept które tylko zaostrzały stan skory, ten balsam kupiłam od niechcenia bo stał przy kasie w aptece i czemu nie, już nic by chyba bardziej nie zaszkodziło (kontrowersyjne wiem, ale balsam od pierwszego dnia życia ;) ) pomogło po pierwszym dniu stosowania.

Do góry