reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

No na tort juz mam sprzedalam lerzaczek bujaczek i jest :-) a niestety na prawie 20 osob a to typko bliska rodzina 2 kg tort troche kosztuje..ale coz :-) damy rade :-)
Co tam u was u mnie interes troszke ruszyp dzis pajacyki sprzedalam kilka i 2 pary bucikow i wymienipam mate edukacyjna na 26 ciuszkow :-) od roczku do 2 lat :-) jeszcze zostal mi dmuchany walek i 2 mata z ikei i krzeselko z stoliczkiem i troszke ciuszkow :-) na szczescie wiekszosc 74/80 a nie te male z malych pojedyncze sztuki to mnie cieszy ze sie pozbylam wiekszosci :-) a i sprzedalam lampe z kuferkiem do tipsow i 100 zl zarobipam na nim :-) w pon w koncu troche sie na koncie sianka pokaze :-) no ale zeby nie bylo kupilam i tak za 30 zl piekna bluze nike :-) u pani z okolic poznania :-) wiec oszczedzamy na wrednej poczcie :-)

Aaa zapoknialam eve gratulujeeee :-)

reklama
Jeszcze do konca niewiem ile zaplace i jeszcze nie zamowiony bo tydzien przed sie zamawia tak pani mowila no i cene na oko powiedziala wiec do 75 mowila ale to sie okaze czy 50 czy 60 bo na chrzciny mowili tak samo a wyszlo 55 zl wiec wiecie :-) dla mnie zawsze jest tak ze tort jest kupny i zawsze tak bedzie torcik niuni jadalny dla niej jest przezemnie robiony i placki itd przez tesciowa ale nikt niema talentu do tortow a co do formy to zaduzo roboty by bylo bo masy marcepanowej do dekoracji calego tortu byl by majatek.. A do tego forma + przesylka bo w poznaniu z kotem nie widzialam wiec odpada :-) bedzie kupny czy wam sie podoba czy nie :-)

Atan ja też preferuję kupowany tort bo nigdy sama takiego nie zrobię i nie mam też nikogo kto by potrafił a poza tym to tylko się tak wydaje że upiec samemu to taki mały koszt no chyba że tylko jeden biszkopt przełożony dżemem :-p

Róbcie, co chcecie, zdanie swoje wyraziłam. Piekłam sama, więc wiem o czym mówię.... chyba niepotrzebnie własne zdanie wypowiedziałam...

No u nas z kasą lekko nie było więc Tort robiła ciocia męża. Nie był jakiś idealny wypucowany itp... od motylek z formy z poukładaniami owocami przekładany budyniem z bitą śmietaną by i mały mógł go jeść... koszty były małe... do tego obiad i tyle. Tort został zjedzony i tylko wspomnienie zostało i tak wszytko później zmienia się w "jedno" ;-) No ale każdy robi jak uważa. Ma swoją głowe i podejmuję swoje decyzję :tak:

Sil nikt sie nie obraza tylko wyrazilam swoja opinie jak robimy na tort sianko jeat wiec bedzie kupny :-) i tyle tematu :-)
Moja zasnela choc miala stan podgoraxzkowy 1 raz chyba zabki chca w koncu wyjsc zbilam szybko ale takiego tulasa to ja nie widziala jeszcze :-)
Dobranoc

ja tez bym tort kupila, bo nie potrafie zrobic nic slodkiego w kuchni, z reszta tak ja reszta mojej rodziny:-p
a ja juz zapowiedzialam mojemu, ze ma mi kupic tort jogurtowy na moje urodziny! bo uwielbiam...tak mam ochote teraz na slodkie, ze masakra:-D
piekny (moim zdaniem) mialam tort na moje male wesele...prawie 5 kg i zaplacilismy ok 250zl...ale byl cudny!

miski a powiedzcie mi czy moge isc na wosk nog??????? wlosy mi urosly jak u szympansa... a nie chce golic.

reklama
Do góry