reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

No na tort juz mam sprzedalam lerzaczek bujaczek i jest :-) a niestety na prawie 20 osob a to typko bliska rodzina 2 kg tort troche kosztuje..ale coz :-) damy rade :-)
Co tam u was u mnie interes troszke ruszyp dzis pajacyki sprzedalam kilka i 2 pary bucikow i wymienipam mate edukacyjna na 26 ciuszkow :-) od roczku do 2 lat :-) jeszcze zostal mi dmuchany walek i 2 mata z ikei i krzeselko z stoliczkiem i troszke ciuszkow :-) na szczescie wiekszosc 74/80 a nie te male z malych pojedyncze sztuki to mnie cieszy ze sie pozbylam wiekszosci :-) a i sprzedalam lampe z kuferkiem do tipsow i 100 zl zarobipam na nim :-) w pon w koncu troche sie na koncie sianka pokaze :-) no ale zeby nie bylo kupilam i tak za 30 zl piekna bluze nike :-) u pani z okolic poznania :-) wiec oszczedzamy na wrednej poczcie :-)

Aaa zapoknialam eve gratulujeeee :-)

reklama
Jeszcze do konca niewiem ile zaplace i jeszcze nie zamowiony bo tydzien przed sie zamawia tak pani mowila no i cene na oko powiedziala wiec do 75 mowila ale to sie okaze czy 50 czy 60 bo na chrzciny mowili tak samo a wyszlo 55 zl wiec wiecie :-) dla mnie zawsze jest tak ze tort jest kupny i zawsze tak bedzie torcik niuni jadalny dla niej jest przezemnie robiony i placki itd przez tesciowa ale nikt niema talentu do tortow a co do formy to zaduzo roboty by bylo bo masy marcepanowej do dekoracji calego tortu byl by majatek.. A do tego forma + przesylka bo w poznaniu z kotem nie widzialam wiec odpada :-) bedzie kupny czy wam sie podoba czy nie :-)

Atan ja też preferuję kupowany tort bo nigdy sama takiego nie zrobię i nie mam też nikogo kto by potrafił a poza tym to tylko się tak wydaje że upiec samemu to taki mały koszt no chyba że tylko jeden biszkopt przełożony dżemem :-p

Róbcie, co chcecie, zdanie swoje wyraziłam. Piekłam sama, więc wiem o czym mówię.... chyba niepotrzebnie własne zdanie wypowiedziałam...

No u nas z kasą lekko nie było więc Tort robiła ciocia męża. Nie był jakiś idealny wypucowany itp... od motylek z formy z poukładaniami owocami przekładany budyniem z bitą śmietaną by i mały mógł go jeść... koszty były małe... do tego obiad i tyle. Tort został zjedzony i tylko wspomnienie zostało i tak wszytko później zmienia się w "jedno" ;-) No ale każdy robi jak uważa. Ma swoją głowe i podejmuję swoje decyzję :tak:

Sil nikt sie nie obraza tylko wyrazilam swoja opinie jak robimy na tort sianko jeat wiec bedzie kupny :-) i tyle tematu :-)
Moja zasnela choc miala stan podgoraxzkowy 1 raz chyba zabki chca w koncu wyjsc zbilam szybko ale takiego tulasa to ja nie widziala jeszcze :-)
Dobranoc

ja tez bym tort kupila, bo nie potrafie zrobic nic slodkiego w kuchni, z reszta tak ja reszta mojej rodziny:-p
a ja juz zapowiedzialam mojemu, ze ma mi kupic tort jogurtowy na moje urodziny! bo uwielbiam...tak mam ochote teraz na slodkie, ze masakra:-D
piekny (moim zdaniem) mialam tort na moje male wesele...prawie 5 kg i zaplacilismy ok 250zl...ale byl cudny!

miski a powiedzcie mi czy moge isc na wosk nog??????? wlosy mi urosly jak u szympansa... a nie chce golic.

reklama
Do góry