reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

Eve...to ty juz na wylocie...o matko, boisz sie troszke? chyba juz na tym etapie jak najszybciej chcesz miec maluszka na raczkach...
no to czekamy na rozpakowanie...

a kto nastepny? sun?

Fifka,Natkusia...dzie-ku-je! wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo! my z mezem cos przeczytamy w ksiazce, w necie i nie mamy pojecia tak naprawde o co chodzi...dobrze ze mam was i zawsze mi doradzicie...
ja tez mysle, ze to badanie jest bezsensu i ze wiekszosc "powie" mi usg superasne na ktore umawiam sie w 12 tygodniu...tak mi kazali w klinice...
poza tym czytalam w necie, ze ten test pappa moze byc niewiarygodny jak robie sie go po in vitro, wiec moze nawet nie bede ryzykowac, zebym sie nerwowo nie zalamala...
przeciez takie usg diagnozujace sa 2, chyba teraz bede miala takie wazne w 12 tyg i potem polowkowe, gdzie tez sie mierzy dzidzie...takze bedzie dobrze i chyba nie bede sobie fundowac niepotrzebnego stresu...

reklama
Milia takie USG sa 3 :-) Jakoś teraz będziesz je mieć, później połówkowe i w 32 tygodniu :tak: To są takie 3 najważniejsze badania w ciągu całej ciąży :-D

Witam forum zyje fajnie :-)
Żoneczko bedzie dobrze :-) dziewcztny ci odpisaly ja w sms bo dopiero teraz moge gdy spi :-)
Fifka pamietam je szkoda ze malo nas zostalo
Necia jak tam wytrwalosc ? Trzymamy &&&
Kwiatuszku kiedy nas odwiedzisz zaraz roczek ...steskniona jestem
Pyscek ja i tak trzymam &&&&&
Claudusia ciesze sue ze karuzela sie podoba :-) czekam na foto zl:-)

P.s wazy 7,5kg gdyby ktos zainteresowany :-)
Dzis jadla ciasto marchewkowe dla dzieci jak cos podam przepis zainteresowanym :-)
A teraz dobranoc :-)

hej kobietki

mili ja nie miałam takich badań, ale jeśli nie są konieczne to ja bym nie robiła po co się denerwować tym dodatkowo :* rośnijcie maluszki pięknie i zdrowo :)

fiona biedny dziubek, ty też swoje przeżyłaś

eve nawet nie wiesz jak się cieszę, że w dwupaku jesteście jeszcze :) teraz już skarbuś donoszony jest :)

atan wytrwałość nadal jest waga powolutku spada, czekam z niecierpliwością do tych pierwszych eliminacji żeby dokładnie zobaczyć ile mi ubyło i czego

Kwiatuszku gdzie tą informację znalazłaś? Ja latałam po wątkach ale nie znalazłam żadnych wieści... obie zniknęły z forum koło 6-7 stycznia...

reklama
Gratulacje dla nowych mam z dziecmi juz na swiecie :-)
A ja czym blizej roczku czesciej mi sie porod przypomina jak wygladalam jak trup i film z bolu mi sie urywal choc wiekszosc za mgla :-) coraz lepiej dzis o 24 padpa a nie o 1 :-)

Do góry