reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

no tak co 2 do 3 h duzej nie wytrzymuje i wola placzem lub ciagnie mnie za bluzke lub gryzie mnie przez bluzke bo czuje mleczko ;-) taka cwana ;-)
okolo 70cm wedle mojej miarki ;-) bo wiesz mi jest 74 malej rozmiarowki i 74 duzej rozmiarowki my w tej duzej mala juz posprzedawalam ;-)

reklama
no w malej rozmiarowce ma pajace akurat mamy 2 sztuki tych mniejszych a reszte ta wiekszych ;-) to jeszcze luzik jest w nich ;-)

Konrad jakieś 3-4 tygodnie temu mierzył 73cm więc teraz na pewno ma sporo więcej. :-) W tą małą rozmówkę już w ogóle nie chodzi, a ta większa jest już kusa... 80 teraz najlepsze :tak:

Fasolka mnie czeka inwestycja w jeansy... bo mam tylko jedną parę... jst coraz chłodniej i spódnice, leginsy itp odchodzą w odstawkę...

U mnie bez spodni nie ma życia :-D a teraz przy małym to już w ogóle jak się ciągam po domu (a nienawidzę dresów...) a przy małym co raz jestem brudna :confused2: więc te jedne spodnie mnie nie ratują... dzisiaj chodziłam w ciążowych :-D

reklama
Do góry