reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

ja mam dziewczyny kryzys nie wiem czy za dużo małżowi nie napisałam ale trudno nie tak chciałam powiedzieć jak się czuję ale poszło. jest mi źle cholernie źle i walczę z sobą żeby nie beczeć tutaj rodzicom :-(

pok pokaż brzuchalka :-)

reklama
Cześć wszystkim.
Necia co jest? Co się dzieje?
Cześć ma_g, pok.

Widzę, ze dzisiaj ciężki dzień:-(
U mnie też lipa.Stan mojej Babci jest beznadziejny, we wtorek ma operacje,która życia jej nie doda,tylko cierpienie zmniejszy(teoretycznie zmniejsz). Tata i jego siostra mają wyrzuty sumienia, ze zadbali o wszystkie regularne badania dla Babci - wszystkie oprócz kolonoskopii no bo kto mógł przypuszczać,ze akurat tam coś siedzi jak żadnych objawów nie było. Przepraszam za wyrażenie ale qurwa mać jakie to życie jest poje*bane.

Nikogo nie ma to śmigam zająć się sobą.
Narazie dobranoc :*

Ostatnia edycja:
cześć dziewcynki chciałm sie pochwalić ze mam juz rezerwację i lecę 5 pażdziernika i wracam 15 października, już nie mogę sie doczekać, odpocznę od tego wszystkiego, i odstresuję sie

neciuszka: jeszcze raz dziekuje za paczuszkę, dzisiaj Ada założy nową czapeczkę , jak zdążę zdrobić fotę to wstawię :-)
A co sie kochana dzieje??? pisz tu szybko o co chodzi

fasolka: przykro mi z powodu babci, masz teraz duzo na głowie, życze zdrówka dla babci i niech ci sie ułoży w końcu
magdalena: witaj żonko moja, tęskniłam, nakameralnych ci odpisałam

fifka: coś czytałam ze noga męża chora, oj tez masz ostatnio cięzko

natkusia, slypp, miq gdzie wy ?? i w ogóle straszna cisz ana forum ostatnio mam nadzieje ze sie nie rozpadniemy, ale czas tak leci a tyle do zrobienia ze i ja ostatnio mało zaglądam, mała, młody i jego nauka, i chwilowy kryzys z mężem za duzo tego .

Robię obiad i ide do mamy posiedzieć, mąz w pracy młody u dziadków, chociaz maiał do matki jechać, ale pisałm ido piero ze nie chce do niej iść i koniec, wiec nie wiem .
O coś moja Adulka skreczy na rączki pewnie chce, juz mnie sobie wyszkoliła ze jak marudzi to ja biegnę i ją przytulam a to cwaniara :-p

Ja tylko melduje,że nadal w dwupaku,byliśmy dzisiaj z mężem na grzybkach,dłuuugi spacer i teraz odpoczywam po obiadku.Wczoraj miałam kilka skurczów,ale nic się nie.rozkręciło...

hej laseczki
a u mnie cykl taki lajtowy wogole cyce mnie nie bola a zawsze masakra i dzis dzwonilam do labo robimy posiew nasienia tylko z emkiem ustalimy kiedy by mu pasowalo
laski a do posiewu tez jest potrzebna abstynencja bo zapomnialam tam pytac?

Miałam już nic nie pisac ale chyba nie wypada :happy:chciałam się pożegnac z Wami i z forum, juz od jakiegos czasu się do tego zbierałam, pare rzeczy na to wpłynęło no i wreszcie nadszedł ten czas:-) pewnie mało kto zatęskni, bo i tak często jestem pomijana. jakby nie było dziękuję za chwile tu spędzone :-) trzymajcie się dziewczyny i życzę dużo dzieci :blink:

Jeja jak tutaj jest ostatnio cicho!!! :szok: nie jestem przyzwyczajona do tak małej ilości postów.....

Nalaa może jeszcze do Nas wrócisz za jakiś czas??? wiem sama po sobie, ze czasami pr5zerwa od forum troszke pomaga się ogarnąć :-)

A no forum ostatnio zamarło... każda z nas ma jakieś problemy... jak nie w domu to z dzieciakami... i tak jakoś leci...

Mi też dobrze zrobiła rozłąka z forum na jakiś czas, tak więc Nala odpoczywaj i wracaj do nas :*

reklama
Do góry