reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
16 osób, takie babeczki mi przygotowywały, to się u nas na wiosce nazywa kobiety aktywne ;-)
Żarcia full i dobre i za grosze :-)
zdjęcia będą jak po rodzinie pozbieram i poddam cenzurze i znajde odpowiednie :-)

Wie ktoś co u Netki? Napisałam sms,zero odpowiedzi i ja do głowy dostaje.
Nikt nic nie wie, to napiszę jeszcze jeden sms i uciekam do spania.
Necia &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, oj nie popisałyście ostatnio :-)
fasolka
: natkusia zajęta, a jak ma chwile to nie ma jej w domu i ciągle coś
Widzę że chrzciny udane, no i masz za sobą ten mały stresik, ciesze sie żeŁucja juz lepiej, sama boje się tej trzydniówki oby nas ominęła

fifka: jak tam obolały mąż się czuje ?
neciuszka: paczka juz zapakowana tylko ysłąć trzeba, mam nadzieje ze przyjmą bo troche brzydko mi sie zapakowała bo nie maiałm w co :confused2:
paluszek: a no te małolaty teraz wiecej wiedzą o nie których sprawach niz ja w tej chwili , ja tez z dorosłymi nie siedziałm i nie słuchałam o czym dyskutują bo miałam swoje zajęcia, a ta jej córka to naprawde nie dość że wścibska to jeszcze przemądrzała nawet własne 2 ciotki jej nie cierpią

A my dzisiaj na 3cie szczepienie idziemy, i mam stresa, bo za każdym razem mała gorzej to znosi. Powiem wam ze 3 dni mi mała zasypia między 21-22 i budzi sie dpiero 4-5 takze jest juz dobrze :-)
Młody pojechał na początek roku, a ja sie zaraz zbieram.

A wy co śpicie??

Fasolka jest znośnie dziękuję za zainteresowanie :* nie piszę za bardzo bo mnie jeszcze paluchy bolą a pisanie jedną ręką to szkoda gadać. No to ważną imprezę macie z głowy :-)

Lam eeee przyjmą żebyś ty widziała jakie mi paczki przychodziły ;-) ja jestem u siebie do soboty :-)

Atan już ci odpisałam to tylko napiszę - dziękuję :-)

moje dziecko zjadło dopiero pół słoiczka gruszki williamasa, itak sie zajadala ze moze i by ały słoiczek zjadła ale bała sie jej dać żeby jej taka iliść nie zaszkodziła, aż miło było patrzej jak wsuwa i się oblizuje, juz wie co lubi :-)
neciuszka: o to dzisiaj musze wysłać zeby doszła.
Idę robić Adzie dowód i zdecydowąłm sie ze jadę mam stracha jak cholera ale co tam, :-)Szkoda ze mąz nie moze mieć wolnego

hej ależ miałam ciężką noc, normalnie nie daje rady sama wstać z łóżka tak mnie wszystko boli:(
kobietki mam pytanie, wasze maluchy mają przy łóżeczku jakąś lampkę nocną, która się świeci całą noc?

lamia dasz radę i bardzo dobrze że jedziesz :-) a zdążą ci dowód wydać? moja ostatnio kiepsko jada chyba dziąsełka bolą.

kwiatuszek dzień doby

bąble mi się zmniejszają alantan cuda działa :-) i to że wczoraj nic nie robiłam bo małż wszystkim się zajmował. Obejrzałam sobie wczoraj 1 odcinek tego nowego serialu Lekarze z tvn powiem wam że fajny :-) dziś emisja o 21.30

miq ja mam ale na parapecie lampkę taką jak na biurko i zapalam ją jak wstaję do małej

miq: ja mam lampkę tez małą taką z kopalni soli i zapalam ją jak małą przenoszę do łóżeczka ale jak ja ide juz spać to wyłączam i tak jak neciuszka zapalam jak wstaję do malej

neciuszka: o własnie mówili dopiero w tvn o tym serialu i zastanawiam się czy dać się wciągnąć czy nie :-)
Jak dobrze że masz dobrego męża na którym możesz polegać :tak:.
No właśnie wypełniam wniosek i nie wiem jakie oczy jej wpisać bo niby brązowe niby zielone niby szare :-D - jak juz o tym locie mysle to sraczki dostaje :-D

reklama
lam ja mało seriali oglądam ale ten mi się podobał i muzyka super w tym jest, heh uwielbiam te twoje teksty :-) moja siostra cioteczna ma wpisane kolorowe bo jedno niebieskie a drugie zielone ma ;-) ale margo rozróbę robi na macie :-D tylko małpa gra co chwilę. no mąż czasem mnie do szewskiej pasji doprowadza ale kiedy trzeba to mogę liczyć wczoraj leżałam i pachniałam, nawet stwierdził żebym dziś nie zmywała jeszcze on to zrobi jak z pracy wróci ale rozważam czy jednak nie pozmywać

Do góry