reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

neciuszka i zafasolkuje - bardzo dziękuję, woreczki dotarły :* a biorąc pod uwagę problemy z jedzeniem jakie właśnie przechodzimy to baaarrdzooo się przydadzą :dry: dziś znów tylko 4x karmienie a jak próbowałam częściej to tylko wrzask :-(

reklama
Sleep no u mnie ost kiepsko bo od poniedzialku wracam do pracy! :/ poza tym mam ost egz w zkole i jeszcze w dodatku czeka mnie obrona a nic mi sie nie chce robic! Tak mnie to wszystko przytlacza, ze szkoda gadac!
A poza tym to ja poprosze na PW Twoj prywatny nr teel (jesli moge:>) bo mam Ci cos waznego do napisania ;)

Hej Ho, Bry wszystkim :)

My na nogach od wpół do 6... a noc masakra, lepiej nie pisać... no ale cóż.
Ostatnio jak Mała wstaje, to nie chce się turlać i bawić na łóżku, tylko ciągnie się na podłogę i jakbym nie słyszała, że wstała, to mogłaby spaść z łózka, bo w nocy biorę Ją do siebie.
Wyłazi na mnie, na męża, w ogóle jest taka ruchliwa, że szok.
Wczoraj nabiła sobie pierwszego guza, bo raczkując (usiłując raczkować) na panelach chciała podnieść się o łóżko do stania i rączka Jej się osunęła.

O już się Jej znudziło siedzenie na macie i zabawa, więc lecę :) będę jak zaśnie :)

Dzień dobry :)

natworzyły :)

magdalena miło cię widzieć :-) ależ Bartolini już wyrośnięty :-)

Atanek niech wam służą mnie już niepotrzebne :-) a ciuszki pewnie dziś przyjdą

Fasolka wyobraziłam sobie tego Zbyszka twego z tą wiatrówką :-D ja pisałam z Lamią to zajęta kobietka miejsce dla Seby robi i tak jak dziewczyny pisały te rozprawy czekają ich

Dagne a ile chcesz za kombinezonik?

Fifka wiesz że mnie niebieski nie przeszkadza :-) a masz je w jakim rozmiarze? podrzuć fotki jak możesz :-)

sleep robaczku dzień dobry :-)

moje dziecię dyskutowało z kontaktem na ścianie właśnie :cool2: teraz tatuś się zajmuje bo mnie coś nadal rozkłada i póki mogę trzymam się z daleka.

Magdalena mam nadzieję ze szybko przywykniecie do nowej sytuacji :* Powodzenia w pracy!

Necia jak mój się łaskawie podniesie z łóżka to zrobię fotki. Rozmiarowo są one koło 68... nie na żadnym nie na metki z rozmiarem... więc jak coś to ja je zmierzę na długość. Wysłałabym ci je od razu z tymi ubrankami na 68/74 :tak:

Mojemu synowi dzisiaj odwaliło... dwa razy w nocy budził się na jedzenie... TAK był ewidentnie głodny! Jak poruszyłam pełną butelką to aż piszczał z radości ze zrozumiałam jego przekaz w twrąbił dwa razy po 200ml gdzie w dzień nawet tyle nie zjada... :szok:

A mój M ma dzisiaj wolne więc mam w planach troszkę porządków w domu i spędzenie troszkę czasu z pełną rodziną.

Fifcia to zmierz bo ja mam na 62 kombinezon wprawdzie zimowy to będę miała z czym porównać :-)

Fajnie macie :-) mój ma 2 zmiany od dziś bo coś pozamieniać trzeba było, a jutro mamy bioderka rano więc pasuje.

dzień dobry wszystkim :-)

u nas dziś kolejny rekord - Misia spała od 21 do 8:30 a jak się obudziła to żadnego płaczu tylko paluszek do buzi i zadowolona no ale zjadła ładnie :happy2:

reklama
cześć dziewczyny, a mam chwilke bo mała leży a młody sie z nią bawi, oczywiście pod moją kontrolą. Mąz w pracy, ja zaraz z obiad musze się zabrać, a potem wychodzimy na dwór młody na rower a ja na wózek :-D.
maghdalena: o cześć zoneczko moja jak tam u Was, widziałm filmik ale Bartuś zawala, fajnnnnny jest :-)
neciuszka: o twoja w kontaktach się lubuje a moja lubi az sufitem dyskutować :-)

slyp:
cześć co tam dzisiaj planujesz robić ?

fasloka: buzki dla ciebie
kwiatuszek: fajnie ze operacja udana, zycze twojemu tacie żeby szybko wracal do zdrowia

a co tam u natkusia??
kasia.natka: jak ci fajnie tez bym tyle pospała, moja ostatnio zasypia między 21-22 budzi się około 2giej, potem koło 5tej , 7dmej i tak dalej :baffled:

fifka: no to dzisiaj nie pospałaś, dzeci rosną to jesdzą jak szalone :-)

moje dziecko dzisiaj 2razy obróciło sie z plecków na brzuszek ale jest dumna, bo już sie zastanawialam czego tego nie robi.

Do góry