reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane po raz pierwszy czyli rozwinięcie Starania po raz pierwszy

reklama
Witam,kochane jesteście... od razu lepiej mi się spało
Dagne śliczną masz córeczkę a te oczyska ma wręcz hipnotyzujące

mamuśki wkleje wam obiecuje fotke ale dalam sukienke tesciowej zeby zamek poprawila (krawcowa) bo zle cos wszyty i tyl odstawal

cos mialam napisac i zapomnialam
miq u mnie szorowanie wanny to norma bo tez zaden trol po sobie umyc nie potrafi

kwiatuszku to koszmar jest, u nas leci taka woda, że w sumie po każdym kapaniu powinna być myta i wycierana do sucha. Wanna była specjalnie dla teściów wstawiona no i ten trol też dupe w wannie moczy i sory zygać mi się chce jak po nich kłaki sprzątać bo im się nie chce spłukać. Ale żeby nikt nawet nie pozamiatał jak Nas tydzień nie było?ostatnio teściowa strasznie ich część zapuściła, brak słów...

dzień dobry :)

miq durne ludzie ty w ciąży jeszcze po kimś sprzątasz :baffled:

dagne ależ ona jest piękna :-)

Fifki jak się macie dzisiaj? moja się przed 3 obudziła a już spowrotem spała do 4 przynajmniej. nie wiem co jest

kobietki kochane pomożecie mi? potrzebuję wypełnienia ankiet dotyczących znajomości pewnej marki. Piszę tą magisterkę a czas nagli.

reklama
ja tylko na chwilkę chciałam zawiadomić że oficjalnie młody będzie mieszkał z nami, sąd apelacyjny nakazał przekazanie nam małego do 31 sierpnia, musze przygotować mieszkanie, zrobić wiecej miejsca młodemu i jakoś to zorganizować, bede zagladała do was bo nie wytrzymam rozłąki :-D trzymajcie kciuki żebysmy dobrze rozpoczęli wszystko

Do góry