reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wysokie Bhcg po poronieniu..:(

Ilona40

Zaciekawiona BB
Kochane dziewczyny..
Wcześniej pisałam o swoim poronieniu w 8tc...Po dwóch tyg miałam kontrolne szpitalu .. niby wszystko ok, oprócz torbieli na prawym jajniku.. W piątek tj 22.05 milam kontrolne badania ... dzisiaj mój gin. dzwonił do mnie ,że muszę zjawić się u niego na wizycie i to szybko... bo to już 3 tydz po poronieniu a beta wysoka - 102 . Wiec wskoczyłam w samochód i na wizytę. Jutro mam się stawić w szpitalu od rana, dostałam skierowanie na oddział ... Jestem podłamana :( czekam mnie być może zabieg czyszczenia.. a tak się cieszyłam , że wszystko samoczynnie się oczyściło ...Jak to jest w końcu z tą betą? Czy u Was dziewczyny też tak długo się trzymał wysoki wynik?

reklama
Tak więc, leżę na oddziale gin, jestem po badaniach. Macica jest czysta , ale torbiel która w tamten czwartek miala 2,80cm dzisiaj ma już 6cm... i najprawdopodobniej cały czas wyrzuca hormony ,stąd bHcg wysokie. Została mi po rana krew i czekam na wyniki... może czegoś się dowiem na wieczornym obchodzie ...
O kurczę, no powinnaś się czegoś dowiedzieć

reklama
Tak więc, leżę na oddziale gin, jestem po badaniach. Macica jest czysta , ale torbiel która w tamten czwartek miala 2,80cm dzisiaj ma już 6cm... i najprawdopodobniej cały czas wyrzuca hormony ,stąd bHcg wysokie. Została mi po rana krew i czekam na wyniki... może czegoś się dowiem na wieczornym obchodzie ...
Trzymaj się i koniecznie daj znać.
Ale zastanawia mnie ta torbiel - mi też się zrobiła między poronieniami a lekarz mi powiedział że nie ma ona wpływu na beta HCG. Ale może zależy jaka torbiel . Też mam 6 cm torbiel na jajniku .

Ja jestem dwa tygodnie po zabiegu i mam betę 500 nie wiem jaka była przed zabiegiem bo nie robiłam przyrostów, ale chyba za 48h zrobię znów żeby zobaczyć czy spada piszecie, że dosyć szybko wam spadła...

Ja jestem dwa tygodnie po zabiegu i mam betę 500 nie wiem jaka była przed zabiegiem bo nie robiłam przyrostów, ale chyba za 48h zrobię znów żeby zobaczyć czy spada piszecie, że dosyć szybko wam spadła...
Moim zdaniem wszystko zależy od tego jak była wysoka. Ja miałam mała więc mi szybko spadała.

reklama
Do góry