Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to lekarz też sugeruje dziewczynkę?Dzięki za odpowiedź aż humor mi się poprawił bo choć lekarz z pewnym przekonaniem powiedział plec dziecka nie dowierzalam
TakAle to lekarz też sugeruje dziewczynkę?
Teraz 13 tydzien i wczoraj byłam u radiologia na badaniu. Jak będę miała potwierdzone dam znacJest taka strona oni właśnie tak odczytują płeć ale nie pamietam za Chiny jak to się nazywa ale też tak robiłam i właśnie tak tłumaczyli. Który to tydzień i daj znać czy będzie na pewno dziewczynka.
To cieszę się że potwierdziłam
To cieszę się że potwierdziłam
Wiesz większość dziewczyn krytykuje określanie płci w tym tyg ciazy, ja tym razem poszłam na 4d4id tam wszystko bez wachania radiolog mowil i moim znajomym sie sprawdza
Tak bo to wcześnie jeszcze i wszystko się może zmienićWiesz większość dziewczyn krytykuje określanie płci w tym tyg ciazy, ja tym razem poszłam na 4d4id tam wszystko bez wachania radiolog mowil i moim znajomym sie sprawdza