chciałabym żeby całe było zrobione nie tylko środek zarodkaTakie może być? Zaskoczyłaś mnie że z 7tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chciałabym żeby całe było zrobione nie tylko środek zarodkaTakie może być? Zaskoczyłaś mnie że z 7tc
A to z 10tc i widzisz coś?Tak, u mnie się sprawdziło.
Bez przybliżenia ja potrzebuje całe usg, bez danychA to z 10tc i widzisz coś?
Mam jeszcze takie z 7tc ale ja tam nic nie widzęchciałabym żeby całe było zrobione nie tylko środek zarodka
Jej kochana lekarz tak też coś tłumaczył na 3d/4d ale nie byłam w szoku bo tak marzy mi się córcia oby się sprawdziloMoim zdaniem dziewczynka. Na tym pierwszym zdjęciu są takie dwie kreseczki obok siebie, wzdłuż siebie idą a jak jest chłopiec ta firma idzie ku górze
Dzięki za odpowiedź aż humor mi się poprawił bo choć lekarz z pewnym przekonaniem powiedział plec dziecka nie dowierzalam