reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
bardzo fajna
Iryski widzialam ja tez u Siebie w TKMaxx ale jakos niemoglam sie zdecydowac...
Fajnie wyglada na wozku ja to bym musiala do wozka przylozyc chyba zeby sie zdecydowac...
Co myslicie o tej torbie, znalazlam na necie i sie zastanawiam... droga niejest wiec tez atut. Ta ciemna...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Fajnie wyglada na wozku ja to bym musiala do wozka przylozyc chyba zeby sie zdecydowac...
Co myslicie o tej torbie, znalazlam na necie i sie zastanawiam... droga niejest wiec tez atut. Ta ciemna...
Załączniki
katem86
Mam cos w podobnym ksztalcie. Ogolnie wole ciemne bo ja praktyczna jestem. Ale i maz nie powstydzi sie wyjsc z szara a z jasna by krecil nosem... Ja mam takaIryski widzialam ja tez u Siebie w TKMaxx ale jakos niemoglam sie zdecydowac...
Zobacz załącznik 786369
Napisane na VFD 700 w aplikacji Forum BabyBoom
iryski
@julia0903 , bo przy Twoim zgrabnym wózku wyglądałaby jak walizka. A ze my mamy mało zgrabny czołg to jest ok. Cieszę sie, ze brat mi kupił, w internecie sa te torby drogie, a jestem na tyle uziemiona,ze sama nie pojadę. I jeszcze cena bardzo mi pasuje. O kolejce, w której stał opowiedział juz całej rodzinie Sama torba odbiega wyglądem od mojej wymarzonej ( szara lub czarna skip hop), ale jakoś tak optymistycznie wyglada.
Ta pinkie, jeszcze w duecie z mufka, super by pasowała do Twojego wózka.
Ta pinkie, jeszcze w duecie z mufka, super by pasowała do Twojego wózka.
malwi86
noriczka
reklama
noriczka
Torbę kupiłam bez wyposażenia bo wolę przewijaki jednorazowe niż te ceratowe, termoopakowanie też jakieś mam. Kupiłam tu:@noriczka super torba rzeczywiście wygląda jak normalna torebka. Można wiedzieć skąd zamawiałaś?
Link do: Torba dla Mamy Signature Navy Lassig Glam Label
Do tego musiałam kupić jeszcze zaczepy do wózka bo w komplecie ich nie było.
Podziel się: