reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Ja jeszcze czekam na hm.
@BubblesGirl , a te z myszka to skarpetki czy niedrapki? Super słodkie sa. W ogóle wszystkie ciuszki w hm mi sie podobają, muszę tam ćwiczyć samokontrole Np.te bodziak w jamniki tez mi wpadł w oko.

reklama
BubblesGirl oj widze ze mamy ten sam zestaw hihi;) musztarodowy[emoji4]
Swoja druga super ciuszki;)

Ja tez kupilam co nieco w H&M ale jestem tak padnieta ze jutro sie pochwale;)
Kocyk tez mi przyszedl[emoji4]

A przed swietami tez pojade bo bede miala kupon do h&M -50% [emoji6] wiec napewno corce cos kupie i dla malego[emoji6]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Super ciuszki kupiłyście! Ja mam problem z decyzją i w rezultacie niewiele kupiłam... Sporo ciuszków mam po synach, więc małą będę miała w co ubierać, ale w większości to ubranka neutralno-niebieskie.

Do mnie wczoraj przyszedł kocyk z colorstories. Zamówiłam średni i teraz wydaje mi się, że jednak jest za duży i za ciężki dla takiego malucha. Chyba lepszy byłby ten mały...

@BubblesGirl @HappyBabyMama piękne ciuszki :) też lubię HM, ale zauważyłam, że po praniu bardzo przyjemny materiał mają także śpioszki z F&F
@noriczka też zaczęłam od średniego colorstories, bo chciałam, żeby dłużej posłużył, potem domówiłam mały (bardzo podoba mi się ich splot) a wielkością bardziej pasuje do wózka. Na pewno jeszcze i tak jakieś dokupię, bo wydaje mi się, że dwa to trochę mało, ale pokombinuję już z innymi materiałami

@BubblesGirl @HappyBabyMama piękne ciuszki :) też lubię HM, ale zauważyłam, że po praniu bardzo przyjemny materiał mają także śpioszki z F&F
@noriczka też zaczęłam od średniego colorstories, bo chciałam, żeby dłużej posłużył, potem domówiłam mały (bardzo podoba mi się ich splot) a wielkością bardziej pasuje do wózka. Na pewno jeszcze i tak jakieś dokupię, bo wydaje mi się, że dwa to trochę mało, ale pokombinuję już z innymi materiałami
Właśnie też planowałam go używać dłużej, tylko on taki duży i ciężki na początek. Skusiłabym się jeszcze na ten mały bo materiał bardzo fajny, tylko, że mam już 5 różnych po synkach, więc kolejny to chyba przesada. A ten z colorstories kupiłam różowy - pierwsza rzecz tego koloru specjalnie dla dziewczynki:)

Oto moje łowy z H&M ale juz wieksze rozmiary[emoji4]
I doszedl kocyk[emoji6]
20161201_145256.jpg
20161129_143234.jpg

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• 20161201_145256.jpg
    20161201_145256.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 534
  • 20161129_143234.jpg
    20161129_143234.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 532
reklama
HappyBabyMama ulubiona czapeczka styczniowek musi byc:-D ja ta jasna mam po stsrszaku 62/68, a ciemna wzielam 50/56, a Ty jaki masz rozmiar?

Iryski to skarpetki:-D

Julia ja to bym mogla pol H&M'u wykupic:-D sliczny kocyk <3

Malwi ja mam wiekszosc ciuszkow wlasnie z H&M i F&F, bo jakosc jednych i drugich jak dla mnie bardzo ok, nawet po kilku praniach:tak:

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry