reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
@Czoperka mnie kiedyś też koleżanka uraczyła całą masą różności po jej chłopcach, które znalazła na strychu:unsure:Ale niektóre ubranka były chyba jeszcze po niej samej. Na szczęście powiedziała, że co mi się spodoba to mam wziąć a resztę wyrzucić. Szczerze z całej kupy rzeczy wybrałam może 5 sztuk, a reszta to porażka. Jednakże ładnie podziękowałam i rozprawiłam się z resztą należycie według wskazówek owej koleżanki.;)

@julia0903 chyba lepiej jednorazowe ze względów higienicznych i tak jak pisała @malami25 to tylko na te dni do szpitala bo w domu jak człowiek czuję się bardziej swobodnie i komfortowo to już nie używałam tych podkładów poporodowych tylko zwykłych podpasek i zwykłej bielizny. :)
a swoją drogą wydaje mi się że podczas pobytu w szpitalu to ja trzymałam ten podkład między udami siłą woli:errr: bo położne krzywo patrzyły na wszelkie rodzaje majtek ze względu na wietrzenie i szybsze gojenie się tamtych miejsc.;)

Te siateczkowe byly delikatniejsze. Mam z takiej jakby fizeliny jednorazowe,zostaly po pierwszym porodzie, ale ich nie lubilam, byly szorstkie i niewygodne. Ogolnie najlepiejmi bylo z gola d... bo bylam zle zeszyta i wszystko mnie urazalo. Szwy zewnetrzne byly za luzne i za szeroko i pekly kilka h po porodzie, ale nie mowilam nikomu bo kolejnego szycia na zywca bym nie przezyla.
A znow te w srodku mialy po 5cm wasy, ktore mnie drapaly i te co dalam rade to podcielam, ale te glebiej to pokazala mi polozna. Te siateczkowe gatki sa o wiele wygodniejsze przynajmniej dla mnie.

Ja kupie siateczkowe jednorazowe i nie zamierzam ich nosić dłużej niż w szpitalu

Bylam w lidlu i kupiłam sobie dwie fajne bawełniane bluzki z długim rękawem. Polecam bo wydaje się fajny materiał i 34.99 za dwie sztuki

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry