shariotka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz w szpitalu tak mojej córce zbijano gorączkę. Tylko dziecka się nie wkłada do zimnej wody tylko stopniowo dolewa chłodniejszej.Ale mam takie wspomnienie z dzieciństwa, że rodzice wkładają mnie do wanny z chłodną wodą, bo miałam tak wysoką gorączkę, że nic nie pomagało. Jak sobie teraz pomyślę z perspektywy rodzica jaki to dla nich musiał być stres. Masakra
Wydaje mi sie ze nawet jesli połowa tylko nadawala sie do uzytku to i tak zaoszczedzisz.Mamy też nosidło
Ochraniacz do łóżeczka trochę grzechotek
Gryzaki
Bluzy
Pajace
Body
Spodenki
Rajtuzy
czapeczki
Ogólnie uzbiera się dwie duże siatki
Ten leżaczek bujaczek
Wanienka
Butelka nowa do karmienia
Leżaczek do wanienki
Kaftaniki do szpitala dla dziecka
Rożek
Pozytywka która gra kolysanki
Nakladki na sutki do karmienia.
To wszystko za te 7 paczek chusteczek oraz paczkę pieluch dada 3.
Dodamy ochraniacze do łóżeczka te herbatki
I te wkładki laktacyjne
Nowy smoczek
I dodatkową siatkę ubranek damy za darmo.
Jest pani chętna?
Właśnie dostałam taką wiadomość od dziewczyny z mojego miasta.
Wyjdzie za też rzeczy jakieś 60-70 zł
Razem z koleżanką chcą się pozbyć rzeczy które im zalegają.
Tylko kłopot w tym,że ja tych dziewczyn nie znam,nie wiem w jakim stanie są te rzeczy.
Boję się trochę,że kupię te chusteczki i pieluchy a później do okaże,ze te to szajs...
A z drugiej strony żal nie brać!
Kurczę, pomóżcie
Mamusiatoja a masz możliwość podjechania i obejrzenia albo może chociażby zdjęcia na maila
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ze nawet jesli połowa tylko nadawala sie do uzytku to i tak zaoszczedzisz.