reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Ja kapalam w zeyklym wiadrze. Takim z Tesco bo sie po prostu darl jak go kladlam w wanience.... wiec polewalam go woda moczac we wiaderku, mydlilam na raczkach i plukalam we wiaderku (jakkolwiek dziwnie to brzmi) i nie bylo to zadne super wiadro. Ot zwykle takie za kilka zl

reklama
Dziewczyny też o wiadrze myślałam ale jak zobaczyłam filmik to chyba bym nie potrafiła tak dziecka wykąpać.
U nas będzie wanienka dopuki nie usiądzie a potem wanna. Do tego "Klęcznik" bo żadnego stojaka nie mam. Trzeba sobie radzić.
@Shaer też uważam że kupowanie specjalnego wiaderka to "Chłit małketingowy" żeby od rodziców kasę wyciągnąć.

Moj syn sie od urodzenia pewnym stadardom wymykal. nie chcial pic z butli, nie kubil smoka krzyczal na wanienke i poczatkowo go "probowalam przekonac" potem bylam szczesliwa ze sie nie drze i spi. Stad mycie we wiadrze, spanie z ciepla pieluszka na brzuchu i inne pierdoly

U nas bedzie standardowa wanienka ze stojakiem. Chyba ze bedzie jakis problem mega z kapaniem to wtedy spróbujemy z wiadrem ale wtedy faktycznie chyba z jakimś zwykłym większym [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zamówiłam właśnie łóżeczko. Co sądzicie?

Załączniki

• 5c.jpg
    5c.jpg
    199,3 KB · Wyświetleń: 105
Super. Jak jest łóżeczko w domu to nagle wszystko staje się takie realne. Już niedługo będzie w nim mały lokator.

reklama
Do góry