Ja kapalam w zeyklym wiadrze. Takim z Tesco bo sie po prostu darl jak go kladlam w wanience.... wiec polewalam go woda moczac we wiaderku, mydlilam na raczkach i plukalam we wiaderku (jakkolwiek dziwnie to brzmi) i nie bylo to zadne super wiadro. Ot zwykle takie za kilka zl
reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Dziewczyny też o wiadrze myślałam ale jak zobaczyłam filmik to chyba bym nie potrafiła tak dziecka wykąpać.
U nas będzie wanienka dopuki nie usiądzie a potem wanna. Do tego "Klęcznik" bo żadnego stojaka nie mam. Trzeba sobie radzić.
@Shaer też uważam że kupowanie specjalnego wiaderka to "Chłit małketingowy" żeby od rodziców kasę wyciągnąć.
U nas będzie wanienka dopuki nie usiądzie a potem wanna. Do tego "Klęcznik" bo żadnego stojaka nie mam. Trzeba sobie radzić.
@Shaer też uważam że kupowanie specjalnego wiaderka to "Chłit małketingowy" żeby od rodziców kasę wyciągnąć.
Moj syn sie od urodzenia pewnym stadardom wymykal. nie chcial pic z butli, nie kubil smoka krzyczal na wanienke i poczatkowo go "probowalam przekonac" potem bylam szczesliwa ze sie nie drze i spi. Stad mycie we wiadrze, spanie z ciepla pieluszka na brzuchu i inne pierdoly
KIKI83
Fanka BB :)
U nas bedzie standardowa wanienka ze stojakiem. Chyba ze bedzie jakis problem mega z kapaniem to wtedy spróbujemy z wiadrem ale wtedy faktycznie chyba z jakimś zwykłym większym [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MamusiaToJa
KIKI83
MamusiaToJa
Dzięki, bo jak zwykle jak zamówię to ogarniaja mnie wątpliwości
reklama
Marcje