reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Ja kapalam w zeyklym wiadrze. Takim z Tesco bo sie po prostu darl jak go kladlam w wanience.... wiec polewalam go woda moczac we wiaderku, mydlilam na raczkach i plukalam we wiaderku (jakkolwiek dziwnie to brzmi) i nie bylo to zadne super wiadro. Ot zwykle takie za kilka zl

reklama
Dziewczyny też o wiadrze myślałam ale jak zobaczyłam filmik to chyba bym nie potrafiła tak dziecka wykąpać.
U nas będzie wanienka dopuki nie usiądzie a potem wanna. Do tego "Klęcznik" bo żadnego stojaka nie mam. Trzeba sobie radzić.
@Shaer też uważam że kupowanie specjalnego wiaderka to "Chłit małketingowy" żeby od rodziców kasę wyciągnąć.

Moj syn sie od urodzenia pewnym stadardom wymykal. nie chcial pic z butli, nie kubil smoka krzyczal na wanienke i poczatkowo go "probowalam przekonac" potem bylam szczesliwa ze sie nie drze i spi. Stad mycie we wiadrze, spanie z ciepla pieluszka na brzuchu i inne pierdoly

U nas bedzie standardowa wanienka ze stojakiem. Chyba ze bedzie jakis problem mega z kapaniem to wtedy spróbujemy z wiadrem ale wtedy faktycznie chyba z jakimś zwykłym większym [emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zamówiłam właśnie łóżeczko. Co sądzicie?

Załączniki

• 5c.jpg
    5c.jpg
    199,3 KB · Wyświetleń: 113
Super. Jak jest łóżeczko w domu to nagle wszystko staje się takie realne. Już niedługo będzie w nim mały lokator.

reklama
Do góry