reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Oooo, Prymulka, przypomniałaś mi... Jak urodziła się moja starsza, obok nas w sąsiedniej klatce też urodziła się dziewczynka. Miała różowy wózek, różowe kocyki, różowy kombinezon, różową czapkę, różowe misie :D Ale przynajmniej bez zaglądania do wózka była znana płeć. Na moją często mówiono "jaki ładny chłopczyk" :D

Szczerze.... Nie lubie różu dla siebie (mój A. się zaklina że dziewczynki w róż ubierać nie będzie) a ja dla dziecka nie mam nic przeciwko różowi. (Tak długo jak nie jest to jedyn kolor w który jest ubierana)
Moja Oliwka miała mnóstwo różowych rzeczy ale w innych kolorach też się nachodziła.
Teraz będe miała troszkę różowego, turkusowy, szary,pewnie mnóstwo niebieskiego i białego. Napewno różowe podokupuje. :p
Teraz mi się ten zestawik podoba:
Link do: Bright Starts Four Piece Animal Motif Clothes Set
ale drogawy.

Dziewczyny, mam pytanko. Zamawialyscie cos ze strony smyka? Wczoraj zamówiłam, zrobiłam przelew przez payu, ale nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem realizacji zamówienia. Wysyłają w smyku jakies maile, czy po prostu przesyłka przychodzi do domu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam pytanko. Zamawialyscie cos ze strony smyka? Wczoraj zamówiłam, zrobiłam przelew przez payu, ale nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem realizacji zamówienia. Wysyłają w smyku jakies maile, czy po prostu przesyłka przychodzi do domu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja zamawiałam i dostalam maila ale chyba na drugi dzien albo jakoś w nocy, nie od razu. Sprawdź czy dobrze podałas maila. i poczekaj do jutra. W smyku raczej nie robia wałków :)

Jak robiłam zakupy w smyku, gdy było minus 50% to mrjla z potwierdzeniem dostałam po jakimś czasie. Dopiero po tyg.mejla, ze pakują mi zamowienie . A samo zamowienie dotarło chyba po 10 dniach. Dostałam kupon na następne zakupy w ramach przeprosin.

Ja ze smyka też miałam niewiele maili i to po długim czasie, a jak są jakieś promki to już w ogóle trzeba się uzbroić w cierpliwość. Tak samo jak zamawiałam coś ze sklepu Moncziczi i była promocja, to długo czekałam na zamówienie, ale dostałam gratisa ;)

reklama
Do góry