reklama
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Oooo, Prymulka, przypomniałaś mi... Jak urodziła się moja starsza, obok nas w sąsiedniej klatce też urodziła się dziewczynka. Miała różowy wózek, różowe kocyki, różowy kombinezon, różową czapkę, różowe misie Ale przynajmniej bez zaglądania do wózka była znana płeć. Na moją często mówiono "jaki ładny chłopczyk"
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Szczerze.... Nie lubie różu dla siebie (mój A. się zaklina że dziewczynki w róż ubierać nie będzie) a ja dla dziecka nie mam nic przeciwko różowi. (Tak długo jak nie jest to jedyn kolor w który jest ubierana)
Moja Oliwka miała mnóstwo różowych rzeczy ale w innych kolorach też się nachodziła.
Teraz będe miała troszkę różowego, turkusowy, szary,pewnie mnóstwo niebieskiego i białego. Napewno różowe podokupuje.
Teraz mi się ten zestawik podoba:
Link do: Bright Starts Four Piece Animal Motif Clothes Set
ale drogawy.
Moja Oliwka miała mnóstwo różowych rzeczy ale w innych kolorach też się nachodziła.
Teraz będe miała troszkę różowego, turkusowy, szary,pewnie mnóstwo niebieskiego i białego. Napewno różowe podokupuje.
Teraz mi się ten zestawik podoba:
Link do: Bright Starts Four Piece Animal Motif Clothes Set
ale drogawy.
Marcje
Fanka BB :)
Dziewczyny, mam pytanko. Zamawialyscie cos ze strony smyka? Wczoraj zamówiłam, zrobiłam przelew przez payu, ale nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem realizacji zamówienia. Wysyłają w smyku jakies maile, czy po prostu przesyłka przychodzi do domu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
ja zamawiałam i dostalam maila ale chyba na drugi dzien albo jakoś w nocy, nie od razu. Sprawdź czy dobrze podałas maila. i poczekaj do jutra. W smyku raczej nie robia wałkówDziewczyny, mam pytanko. Zamawialyscie cos ze strony smyka? Wczoraj zamówiłam, zrobiłam przelew przez payu, ale nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem realizacji zamówienia. Wysyłają w smyku jakies maile, czy po prostu przesyłka przychodzi do domu?
Marcje
Dzięki @HappyBabyMama no wlasnie poczekam do jutra. A jak sprawdzic czy sie dobrze podało maila bez zakładania konta? Poczekam na końca tygodnia, jak nie przyjdzie, to zadzwonię tam najwyżej [emoji5] moze baby brain daje sie we znaki [emoji85]
iryski
Jak robiłam zakupy w smyku, gdy było minus 50% to mrjla z potwierdzeniem dostałam po jakimś czasie. Dopiero po tyg.mejla, ze pakują mi zamowienie . A samo zamowienie dotarło chyba po 10 dniach. Dostałam kupon na następne zakupy w ramach przeprosin.
KIKI83
Ja ze smyka też miałam niewiele maili i to po długim czasie, a jak są jakieś promki to już w ogóle trzeba się uzbroić w cierpliwość. Tak samo jak zamawiałam coś ze sklepu Moncziczi i była promocja, to długo czekałam na zamówienie, ale dostałam gratisa
reklama
malwi86
@Czoperka @Shaer na głównym wątku wspomniałyście o kąpieli dziecka w wiaderku? polecacie czy nie? bo zastanawiam się nad tym Link do: O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub ® , ale wszystkie babcie i ciocie jak usłyszały, to z przerażeniem zaczęły zapewniać, że one nam na wanienkę przecież dadzą
Podziel się: