katem86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczne@Marcje urocze te spioszki.
Co do laktatora to ja sie wciaz zastanawiam sie nad nim, moj reczny aventowy nie przydal mi sie zabardzo ale znowu z karmieniem olci cos bylo nie tak.
Ja dzis zajrzalam do tkmax kupiłam reczniczek I tzw swaddles(nie wiem jak to po polsku) ale sa to duze mieciutkie pieluchy tetrowe/muslinowe takie jakby z podwojnej tetry.
A dwa tygodnie temu kupiłam kombinezonik taki jaki chcialam na eBay uzywany I za mala cene. Była plamka ale sie sprala, ma rekawiczuszki I butki wbudowane I bawelne w środku.
Zobacz załącznik 774757 Zobacz załącznik 774758 Zobacz załącznik 774759
O jaki śliczny ten kombik@Marcje urocze te spioszki.
Co do laktatora to ja sie wciaz zastanawiam sie nad nim, moj reczny aventowy nie przydal mi sie zabardzo ale znowu z karmieniem olci cos bylo nie tak.
Ja dzis zajrzalam do tkmax kupiłam reczniczek I tzw swaddles(nie wiem jak to po polsku) ale sa to duze mieciutkie pieluchy tetrowe/muslinowe takie jakby z podwojnej tetry.
A dwa tygodnie temu kupiłam kombinezonik taki jaki chcialam na eBay uzywany I za mala cene. Była plamka ale sie sprala, ma rekawiczuszki I butki wbudowane I bawelne w środku.
Zobacz załącznik 774757 Zobacz załącznik 774758 Zobacz załącznik 774759
Dziekuje, zakochalam sie w nim jak go zobaczyłam, a że nie mamy jakiś silnych zim to 0-3 powinien wystarczyc, niby niebieski ale jak bedzie dziewczynka to tez bedzie dobrze wygladac w takim cudzieO jaki śliczny ten kombik
Ja bym wybrała większy żeby chociaż do marca starczył, jak kupisz za mały albo akurat to jeszcze drugi możesz potrzebować. A nikomu chyba nie będzie przeszkadzało jak będzie trochę za duży na początku.Słuchajcie która z Was kupowała ten kombinezono-śpiworek zimowy z H&M granatowy z misiem? Zastanawiam się też nad jego zakupem, ale albo jest rozmiar 50/56 albo 62/68 i nie wiem który wybrać...