reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Zazdroszcze. Ja tu nawet nie mam jak sobie kupic spodni ciazowych a co dopiero kupic cos dzidzusiowi.
A online nie lubie.

I chyba mam tak, ze jak sie zraze do jakiegos sklepu to nie ma opcji abym tam cos kupila...
Chyba nie tylko Ty. Ja lubie pomacac sobie w sklepie wszystko.

reklama
Bittersweet te butelki uzywalam przy corce;) bylam zadowolona;) taka imitacja cycka;)
Jedynie co z tej firmy smoczek jej nie podszedl;)
I wiesz co warto zwrocic uwage na miarke na butelce, bo kupilam fajna rozowa ale miala miarke przezroczusta chyba taka wybijana i w nocy bylo mi ciezko wypatrzec jak przy slabej lampce robilam mleko;)

Niestety prawdopodobnie była to wina nawilżacza i zbyt wilgotnego powiększa. Siostra miała mieszkanie jesCze na gwarancji. Oczywiscie nie przyznała sie ze maja nawilżacz deweloper wszystko posprawdzam u niej u sąsiadów trwało to pól roku po czym oznajmił ze nie ma opcji zeby była to wina "budowlana" i reklamacji nie uznał.
Moja siostra jechała z tym nawilżaczem kilka razy w ciagu dnia bo mały ciagle chorował na gardło i myślała ze taka jest przyczyna. Pozniej okazało sie ze ma trzeci migdał i po wycięciu wszystko przeszło.
Byc moze była inna przyczyna niz nawilżacz ale warto miec na uwadze ze moze sie tak stac albo potraktujcie jako ciekawostkę :)

Hey, jeśli chodzi o grzyb który powstaje na ścianach albo na suficie hmmm z tego co się orientuję największy wpływ ma ... brak odprowadzenia powietrza czyli wentylacja. Jeśli chodzi o nawilżacz to nie ma takiego wpływu. Jeśli jest brak wywietrzników to i od samego oddychania (w którym również jest wilgoć) można nabyć grzyba na ścianie. Hmmm mam koleżankę która mieszkała w takim mieszkaniu i od razu położna która chodziła po porodzie do niej powiedziała, aby wprowadzić wentylację alby zmienić mieszkanie bo takie mieszkanie zdecydowanie tylko pogorszy zdrówko maluszka.
Ja miałam ten komfort że miałam nowe mieszkanie i zimą grzali jak wariaci.
Kobiety z mojej rodziny doradzały mi z mokrą pieluchą ale nie chciało mi się w nocy wstawać po karmieniu, więc zażyczyłam nawilżacz :) Jak przychodzą i nie wiedzą co kupić to niech i to będzie ;) Każdej młodej mamie powiem że super sprawa. Nastawiałam i leci a ja kładę się spać pilocik koło poduchy :) jak będzie ktoś chciał wiedzieć jaki to poproszę o info :) a co tam to i ja się pochwalę :) Aeri 2.0 super sprawa. :) Link poniżej z namiarem :)
Link do: Nawilżacz powietrza Aeri 2.0 – DrCare

Aaaa co do mieszkania to polecam nad oknem jest specjalna szczelina i jej nie zatykać :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry