reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Zobacze, puściłam posta na angielskim forum i dostaje ciekawe pomysły... nie jestem jedyna która nie lubi J&JAniay to moze rodzinke poprosisz o paczke z Polski[emoji4]
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Jak rozmawiam z angielskimi dziewczynami to mi podpowiadają ciekawe produkty o któych bym nie pomyślała, ale Johnson ma taki marketing że praktycznie przejął rynek.Aniay, w życiu bym nie pomyślała! Anglia - taki nowoczesny kraj - powinien mieć ogromny wybór kosmetyków również takich eko. Zaskoczyłaś mnie
Link do: Producing Ethical, Natural & Organic Products for Over 20 Years - te są ciekawe.
Link do: Childs Farm · Toiletries for baby and child - te
Link do: Organic Babies Lavender Baby Wash & Shampoo 100ml | Green People - i to O___o WOW.. cena zabójcza ale produkt wygląda fantastycznie.
Spróbuje podrzucić sroce (może da się namówić na serie dla mam w Anglii)
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Załączniki
Bridget Jones
Wow @HappyBabyMama to Ty już możesz iść rodzicRycho ma komplecik na każdy dzień tygodnia,super rzeczy.I znowu zachwycam się chłopakowymi ubrankami a dziewczynskie coś mnie nie kręcą.Bluza z szopem jest cudna.
HappyBabyMama
Bluza z szopem ulubiona mojego męża zresztą wybrał jąWow @HappyBabyMama to Ty już możesz iść rodzicRycho ma komplecik na każdy dzień tygodnia,super rzeczy.I znowu zachwycam się chłopakowymi ubrankami a dziewczynskie coś mnie nie kręcą.Bluza z szopem jest cudna.
reklama
Podziel się: