reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Prezent od teściowej (Zdjęcie przodu pajacyka coś mi się nie wgrało) Slicznościowe.
DSC_0980.JPG

Załączniki

• DSC_0980.JPG
    DSC_0980.JPG
    718,2 KB · Wyświetleń: 363
Jest piękna pogoda, upał, 30 stopni! Korci mnie zeby z niej skorzystać i wyprać ciuszki. Czy to nie jest za szybko? Czy nie zaszkodzi ze poleżą jeszcze 4miesiace w szufladach komody? Lepiej sie wstrzymać ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja popiore dzis bo ja mam pozolcone i chce plamy wywabic. A tak wezme sie za pranie w okolicy listopada i grudnia. 4mce to duzo ubranka zalapia kurz.

Piękny, tez bym chciała takiego Kubusia dla mojego Kubusia[emoji7] jaka to firma, może tez uda mi sie gdzieś kupić [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Firma nutmeg, dostepne w tutejszych marketach morrisona. Nie wiem czy Ci sie uda w polsce znalezc. Moglabym wyslac ale cena za przesylke bylaby wieksza niz za samo ubranko. Chyba ze mas kogos w uk kto mógłby przywiezc.

Ja wyprałam te ubranka po synku,które były na strychu, bo bardzo złapały ten smrodek od leżenia. Wyprałam na razie w zwykłym proszku z płynem, żeby już je odświeżyć, a prać już tak na fest z prasowaniem zamierzam na przełomie listopada i grudnia.

reklama
Dziewczyny zaopatrujecie się w body na ramiączkach?przydadzą sie?jako podkoszulek.ja nie wiem czy opłaca sie kupować bo u mnie zimą w domu bardzo gorąco:)

Do góry