reklama
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
idealka
Fanka BB :)
Jest piękna pogoda, upał, 30 stopni! Korci mnie zeby z niej skorzystać i wyprać ciuszki. Czy to nie jest za szybko? Czy nie zaszkodzi ze poleżą jeszcze 4miesiace w szufladach komody? Lepiej sie wstrzymać ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Marcje
Prezent od teściowej (Zdjęcie przodu pajacyka coś mi się nie wgrało) Slicznościowe.Zobacz załącznik 772465
Piękny, tez bym chciała takiego Kubusia dla mojego Kubusia[emoji7] jaka to firma, może tez uda mi sie gdzieś kupić [emoji5]
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Firma nutmeg, dostepne w tutejszych marketach morrisona. Nie wiem czy Ci sie uda w polsce znalezc. Moglabym wyslac ale cena za przesylke bylaby wieksza niz za samo ubranko. Chyba ze mas kogos w uk kto mógłby przywiezc.Piękny, tez bym chciała takiego Kubusia dla mojego Kubusia[emoji7] jaka to firma, może tez uda mi sie gdzieś kupić [emoji5]
KIKI83
Ja wyprałam te ubranka po synku,które były na strychu, bo bardzo złapały ten smrodek od leżenia. Wyprałam na razie w zwykłym proszku z płynem, żeby już je odświeżyć, a prać już tak na fest z prasowaniem zamierzam na przełomie listopada i grudnia.
reklama
Podziel się: