reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Kiki ja ostatnio znalazlam fajna strone z koszulami ciazowymi i rozpinane sa po bokach ale cena ponad 100zl wiec jak chcesz poszukam nazwy tego sklepu ..

Brzusio takie ciuszki najlepiej jak masz od kogos, lub nawiazesz kontakt z taka osoba co chce sprzedac
Ja kupilam kombinezon dla malego;) zapomnialam Wam zdjecia zrobic heh
To babka mi napisala ze ma wiele ciuszkow po malym czy jestem zainteresowana.
I mam znajoma do ktorej sie wybiore ma tez ciuszki po malym ktory teraz w lutym sie urodzil;)

reklama
Shaer, lanolinowanie jest bardzo proste. Trzeba tylko kupić lanolinę w proszku. Do ciepłej wody wsypuje się łyżeczkę lanoliny + trochę łagodnego szamponu dla dzieci, wrzuca się otulacz na kilka godzin, a potem się przepłukuje i rozwiesza. Ja pewnie się skuszę na wełniaki, dam znać jak się sprawdzają :)

KiKi, ja koszule będę szukać w lumpku. Te mi się podobają ale za drogie Link do: » Produkty ;)

Upolowałam kombinezon nieprzemakalny dla Adaśka na jesień Link do: Kombinezon dziecięcy roz. 86 cm (18-24 m-ce) Me Too nieprzemakalny

Czoperka jaki śliczny kombinezon jeszcze do tego w krowy a my Krowiccy ;) tylko ta rozmiarowka jakaś dziwna bo 86 to u nas już wyrasta bo to 12-18miesiecy chyba a tu jest ze 18-24

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martna, nie wiem bo na żywo nie widziałam, ale Adaś ma 15 miesięcy więc za mały nie powinien być, a jak się okaże ciut za duży to nic ;)

Dziewczyny znacie aliexpress? Ciuchy ciążowe i biustonosze do karmienia znacznie tańsze. Z resztą dziecięce także :)
Polecam grupę na FB aliexpress dla dzieci, tam gotowe opisy że zdjęciami i ocenami.

O a ja wlasnie rozmawialqm dzis z bratem o aliexpres. Ja dlugi czas kupowalam na Tao Bao - ale tao jest po chinsku. Korzystalam tez z pomocy zaprzyjaznionej Chinki. Niby teraz widze jakas polska nakladke ale nie wiem jak to dziala.

Dziewczyny znacie aliexpress? Ciuchy ciążowe i biustonosze do karmienia znacznie tańsze. Z resztą dziecięce także :)
Polecam grupę na FB aliexpress dla dzieci, tam gotowe opisy że zdjęciami i ocenami.
Tylko ze czeka sie ok 3 mce a czasem wogole nie dochodzi :)
oj nie zawsze, dlatego polecam grupę na FB. Mój rekord czekania na paczkę wynosił 9 dni. Jestem aliholikiem ;)
Jeśli chcecie coś dla dzieci i biustonosze to spokojnie dojdą. Jeśli nie dojdą masz 100% ochrony i full refund.

reklama
Do góry