reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Kiki ja ostatnio znalazlam fajna strone z koszulami ciazowymi i rozpinane sa po bokach ale cena ponad 100zl wiec jak chcesz poszukam nazwy tego sklepu ..

Brzusio takie ciuszki najlepiej jak masz od kogos, lub nawiazesz kontakt z taka osoba co chce sprzedac
Ja kupilam kombinezon dla malego;) zapomnialam Wam zdjecia zrobic heh
To babka mi napisala ze ma wiele ciuszkow po malym czy jestem zainteresowana.
I mam znajoma do ktorej sie wybiore ma tez ciuszki po malym ktory teraz w lutym sie urodzil;)

reklama
Shaer, lanolinowanie jest bardzo proste. Trzeba tylko kupić lanolinę w proszku. Do ciepłej wody wsypuje się łyżeczkę lanoliny + trochę łagodnego szamponu dla dzieci, wrzuca się otulacz na kilka godzin, a potem się przepłukuje i rozwiesza. Ja pewnie się skuszę na wełniaki, dam znać jak się sprawdzają :)

KiKi, ja koszule będę szukać w lumpku. Te mi się podobają ale za drogie Link do: » Produkty ;)

Upolowałam kombinezon nieprzemakalny dla Adaśka na jesień Link do: Kombinezon dziecięcy roz. 86 cm (18-24 m-ce) Me Too nieprzemakalny

Czoperka jaki śliczny kombinezon jeszcze do tego w krowy a my Krowiccy ;) tylko ta rozmiarowka jakaś dziwna bo 86 to u nas już wyrasta bo to 12-18miesiecy chyba a tu jest ze 18-24

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Martna, nie wiem bo na żywo nie widziałam, ale Adaś ma 15 miesięcy więc za mały nie powinien być, a jak się okaże ciut za duży to nic ;)

Dziewczyny znacie aliexpress? Ciuchy ciążowe i biustonosze do karmienia znacznie tańsze. Z resztą dziecięce także :)
Polecam grupę na FB aliexpress dla dzieci, tam gotowe opisy że zdjęciami i ocenami.

O a ja wlasnie rozmawialqm dzis z bratem o aliexpres. Ja dlugi czas kupowalam na Tao Bao - ale tao jest po chinsku. Korzystalam tez z pomocy zaprzyjaznionej Chinki. Niby teraz widze jakas polska nakladke ale nie wiem jak to dziala.

Dziewczyny znacie aliexpress? Ciuchy ciążowe i biustonosze do karmienia znacznie tańsze. Z resztą dziecięce także :)
Polecam grupę na FB aliexpress dla dzieci, tam gotowe opisy że zdjęciami i ocenami.
Tylko ze czeka sie ok 3 mce a czasem wogole nie dochodzi :)
oj nie zawsze, dlatego polecam grupę na FB. Mój rekord czekania na paczkę wynosił 9 dni. Jestem aliholikiem ;)
Jeśli chcecie coś dla dzieci i biustonosze to spokojnie dojdą. Jeśli nie dojdą masz 100% ochrony i full refund.

reklama
Do góry