reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Nam na szkole rodzenia pokazali jak latwo i szybko zalozyc noworodkowi body przez glowke. Tam gdzie jest ten otwor przez glowe zwijam tak zeby bylo samo kolko, ukladam na nim tyl glowki dziecka a potem naciagam tylko od czola w dol pod brode i zalozone. Mam nadzieje że to zrozumiale co napisalam. Dobrze na jajs lalce poćwiczyć; )

Kochane uwazam ze osobny watek nam potrzebny pod nazwa jak ktos ladnie napisal BAZAREK[emoji4]

A tu mozemy dzielic sie opiniami, i polecac ciekawe rzeczy;)
A zeby Bazarek byl przejzysty uwazam ze same posty co mamy na sprzedaz a jak ktos zainteresowany to na priv co wy na to?;)
Zrobione. Bazarek uruchomiony. ;)

Link do: BAZAREK

oojeju jeju, a ja dzisiaj nakręcona jestem, byliśmy u znajomej mojego męża i dostaliśmy worek ikeowy z ciuszkami 0-6. Miała też kilka rzeczy na sprzedaż, a mnie w oko wpadł leżaczek-bujaczek mothercare... A mój mąż kochany mi go kupił. Zapłaciliśmy co prawda za niego 80 zł, ale ciuszki dostaliśmy za free. Wiadomo, że coś, co kupiło się ze sklepu i nie było super tanie, potem ma się ochotę odsprzedać, dlatego też uważam, że ta kasa nie jest wcale duża... Biorąc pod uwagę że ubranek chyba w ogóle nie kupimy, bo mam te dzisiejsze, tydzień temu dwa wory od innego kolegi , a jeszcze moje dwie psiapsiółki, które rodziły w maju chcą mi ciuszki pożyczyć :) to co mi tam, a leżaczek cudny, wibruje, ma guziczek którym można włączyć szum, albo imitację bicia serca matki ... Ach jak ja sie napaliłam... Już wyprany i się suszy :))
250-8777_PI_1000321MN

Za taki lezaczek to nie duzo. Napewno ci sie przyda. Ubranek to sie zawsze ma pod dostatkiem bo zawsze ma sie kogos kto pomoze.... ja jeszcze nie kupuje takich wiekszych rzeczy ale dopiero zaczynam 15 tydzien wiec mam czas

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

@yoan.m świetny leżaczek,za 80zl od znajomej osoby gdzie wiadomo ze nie dziadostwo to super.Jak dla mnie to leżaczek jest super wynalazkiem,mój synek uwielbiał się w nim bujać,jak był większy to nawet w nim go karmiłam.Dla drugiego dziecka musze kupić nowy bo tamtego sie pozbylismy ale na takie zakupy jeszcze poczekam.

Dziewczyny doradzcie.... trafil mi sie wozek moich marzen mozna powiedziec... za 500zl. Maxi cosi mura z fotelikiem maxi cosi. Tylko ze zaczelam dopiero 15 tydzien... i teraz mam dylemat. Brac czy sie wstrzymac? Nie uwazacie ze za wczesnie? A jak zapesze?

reklama
Dziewczyny doradzcie.... trafil mi sie wozek moich marzen mozna powiedziec... za 500zl. Maxi cosi mura z fotelikiem maxi cosi. Tylko ze zaczelam dopiero 15 tydzien... i teraz mam dylemat. Brac czy sie wstrzymac? Nie uwazacie ze za wczesnie? A jak zapesze?

ja bym brala

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry