reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Śpiworki zazwyczaj zamawiam na Allegro, tam mają do wyboru, do koloru. Warto kupować trochę większe, bo dzieciaki szybko rosną, zwłaszcza na początku.
No i moim zdaniem takie bardzo grube nie są praktyczne, bo dziecku po prostu za ciepło, a i tak śpi w pajacu, czy piżamie.

Bylam dzis w Ikei bo w piatek jade po szafe dla malego, i ogladalam spiworki;)

Dziewczyny bylam dzis w TK maxx i znalazlam super muslinowe otulacze-pieluszki 4szt. Wielkosci 100x100 za 75 zl;)
Cena super! 100% bawelny, w dotyku miluscie;)
Jak ogladalam w innych sklepach lub na Napiki pl. Ceny byly takie same a tylko 2 sztuki.

Kolyska stoi juz w salonie;) dzis odebralam!

Wczoraj upolowane. Światło kiepskie i nie oddaje kolorów ale niech będzie :)

Załączniki

• 20160927_205036-800x450.jpg
    20160927_205036-800x450.jpg
    89,1 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Czy znacie firmę Tigex? Dostałam sterylizator ale niestety bez instrukcji i nie wiem jak z niego korzystać. Na necie znalazłam podobny z Nuka i się zastanawiam czy instrukcja będzie podobna :)

Do góry