Czoperka
Fanka BB :)
Ale ja też bazuję na informacjach od Sroki, sama taka mądra nie jestem, chemii nie studiowałam Choć po prawdzie jak się przez dwa lata człowiek naczyta tych składów to już później sam wie czego lepiej unikać. Proszę Link do: Sroka o....: Analizy dla dzieci wszystkie analizy kosmetyków dla dzieci, ułożone kategoriami. Jeśli czegoś nie ma to można napisać w komentarzu skład i poprosić o opinię.
Raczej śmiało można uderzać w firmę Babydream. Czy żel do mycia, czy krem pod pieluchę, czy krem na mróz, czy szampon - wszystko jest w porządku i niedrogie. Chusteczki też są spoko, ale te różowe (choć moim zdaniem dość suche) lub te żółte ale one nie są mokre tylko tłuste, bardziej do natłuszczania niż mycia
Raczej śmiało można uderzać w firmę Babydream. Czy żel do mycia, czy krem pod pieluchę, czy krem na mróz, czy szampon - wszystko jest w porządku i niedrogie. Chusteczki też są spoko, ale te różowe (choć moim zdaniem dość suche) lub te żółte ale one nie są mokre tylko tłuste, bardziej do natłuszczania niż mycia