reklama
askl25
Fanka BB :)
Szycie wychodzi drożej niż zakup gotowca
Ja planowałam zakupić rożek który po jednej stronie ma materiał minkey. Tylko niedawno doczytałam ze to wcale nie jest najlepsze dla maluszka. Niby nie przepuszcza powietrza i się dzieciaczek poci. Także kupie tradycyjne bawełniane ,tez sa sliczne
Ja planowałam zakupić rożek który po jednej stronie ma materiał minkey. Tylko niedawno doczytałam ze to wcale nie jest najlepsze dla maluszka. Niby nie przepuszcza powietrza i się dzieciaczek poci. Także kupie tradycyjne bawełniane ,tez sa sliczne
ja kocyk z minkey stosowałam jako kocyk na podłogę lub dywan
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
MiMeMi
Bawełniane kocyki są najlepsze bo dziecko się nie poci. Miałam taki ulubiony ze Smyka - dwuwarstwowy, ale nie bawełna pościelowa tylko miekka jak np koszulka, tylko grubsza oczywiście. Nawet nie wiem czy mają takie bo to było w ramach kolekcji jesiennej 2014. Używałam od czasu do czasu polarowego zimą, ale np buźki na nim nie kładłam jak zawijałem w a'la rożek. Minkey używałam tylko na spacerach. Bardzo podobają mi się kocyki z włóczki o grubym splocie. Drogie, ale dla dziewczynki przesłodkie (np w kolorze ecru)
Ostatnia edycja:
katem86
Dziekuje dziewczyny. Ale stwierdzilam ze poczekam z zakupami do czasu az poznam plec. Te rzeczy sa cudne ale dla chlopca lub dziewczynki. Unisex nie zachwyca az tak bardzo
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
katem86
reklama
KIKI83
Podziel się: