reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Szycie wychodzi drożej niż zakup gotowca :(
Ja planowałam zakupić rożek który po jednej stronie ma materiał minkey. Tylko niedawno doczytałam ze to wcale nie jest najlepsze dla maluszka. Niby nie przepuszcza powietrza i się dzieciaczek poci. Także kupie tradycyjne bawełniane ,tez sa sliczne :)

Bawełniane kocyki są najlepsze bo dziecko się nie poci. Miałam taki ulubiony ze Smyka - dwuwarstwowy, ale nie bawełna pościelowa tylko miekka jak np koszulka, tylko grubsza oczywiście. Nawet nie wiem czy mają takie bo to było w ramach kolekcji jesiennej 2014. Używałam od czasu do czasu polarowego zimą, ale np buźki na nim nie kładłam jak zawijałem w a'la rożek. Minkey używałam tylko na spacerach. Bardzo podobają mi się kocyki z włóczki o grubym splocie. Drogie, ale dla dziewczynki przesłodkie (np w kolorze ecru)

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny. Ale stwierdzilam ze poczekam z zakupami do czasu az poznam plec. Te rzeczy sa cudne ale dla chlopca lub dziewczynki. Unisex nie zachwyca az tak bardzo

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie znalazłam nic dla siebie więc na poprawę humoru kupiłam pierwsze ubranka dla bobaska
IMG_4982..jpg
i z tyłu
IMG_4983..jpg

Załączniki

• IMG_4982..jpg
    IMG_4982..jpg
    472,6 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_4983..jpg
    IMG_4983..jpg
    522,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry