reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Kinga, ja kiedyś widziałam w Geant, to było w lutym, ale sprawdzić zawsze można :)
Ale pamiętam, że Osinka zamawiała przez internet i chyba w dobrej cenie.

kinga ja wlasnie w tygodniu kupilam ten proszek w polo markecie-ro jest dosc rozpowszechniona siec tak jak biedronka wiec powinien byc i w twoim miescie
byl w promocji i za 1,5kg zaplacilam 6,59gr-wiec jakby u malucha sie nie sprawdzil to go do swoich iuchow wykorzystam

wydaje mi sie ze widzialam go w Rossmanie i w Selgrosie
no i w Piotrze i Pawle ale to chyba poznańska sieć

KingaP pisze:
pamiętacie, kiedyś rozmawiałyśmy o proszku Dzidziuś. Chcę go kupić, tylko gdzie go szukać? w jakich sklepach? Wczoraj byliśmy w Tesco i tam nie było.

help!!! :)

Kinga, ja kupiłam ten proszek w firmie wysyłkowej, bo nigdzie nie mogłam go dostać - w/g mnie to najlepszy proszek, dodam, że przetestowałam WSZYSTKIE proszki dostępne na rynku ;D
dzidziuś pachnie rewelacyjnie, dopiera wszystkie nieczystości, jest ekstra ;D, a przy tym tani

wejdź na www.goldmax.pl - można zamawiać za pobraniem /paczka była na drugi dzień/ albo mozna wpłacić na konto - ja tam już teraz robię non stop zakupy, wpłacam na konto, bo wtedy jest tańsza wysyłka, firma bardzo solidna, nie mogę narzekać, zawsze dodają jakieś gratisy ;)

sylwia532 pisze:
kinga ja wlasnie w tygodniu kupilam ten proszek w polo markecie-ro jest dosc rozpowszechniona siec tak jak biedronka wiec powinien byc i w twoim miescie

szczecin to wiocha, nie ma tego sklepu, za to powstaje trzecia Castorama!!! :)

dzieki, posprawdzam w geancie, rossmanie, a jeśli nie bedzie, to wysyłkowo - choć ja nie jestem prekonana do tego typu zakupów ::)

KingaP pisze:
pamiętacie, kiedyś rozmawiałyśmy o proszku Dzidziuś. Chcę go kupić, tylko gdzie go szukać? w jakich sklepach? Wczoraj byliśmy w Tesco i tam nie było.

help!!! :)

w biedronce widziałam na 26.kwietnia i na santockiej albo w lidlu na witkiewicza

jak bedsziesz koło mnie to wpadnij z Karolą :)

reklama
Kupiłam Jasiowi dwie pary spodni-ogrodczek, jedne z miękkiego sztruksu, drugie z jakiegoś innego materiału. Wygląda w nich szałowo, nie jak niemowlak, tylko jak malutki chłoptaś ;D I są praktycze, bo rozpinane w kroku.

Do góry