reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Cześć dziewczyny czy któraś z was ma już kupiony laktator? Konkretnie chodzi o ręczny, czy mogłybyście polecić jakiś?

reklama
Ja kupiłam Easy Start z lovi, elektryczny, bo o ręcznych słyszałam, że strasznie ciężko się tym operuje, nie ma takiej siły ssania itd., ale może lepiej niech wypowiedzą się dziewczyny, które same takich używały.

Ja kupiłam Easy Start z lovi, elektryczny, bo o ręcznych słyszałam, że strasznie ciężko się tym operuje, nie ma takiej siły ssania itd., ale może lepiej niech wypowiedzą się dziewczyny, które same takich używały.
Również czytałam takie opinie i rozglądam się za elektrycznym, jednak też chętnie posłucham opinii dziewczyn z forum ☺️

Ja miałam ręczny Aventu i dla mnie był do bani. Użyłam ze 3 razy, bo dla mnie to była męczarnia. Teraz szukam coś sensownego cenowo ale by był elektryczny.

Mąż znalazł elektryczny podwojny na allegro w bardzo dobrej cenie bo poniżej 100 zł. Firma severno med. Jaki bedzie to zobaczymy bo bedziemy dopiero testowac po porodzie. A to nasze pierwsze dziecko :) opini ma mało ten model ale cena kuszaca 😋

Załączniki

• 16275676910808167686465883724044.jpg
    16275676910808167686465883724044.jpg
    791,1 KB · Wyświetleń: 108
A ja miałam zwykły marki auchan:p Ręczny i dawał radę:)
Generalnie kupiony na szybko w najbliższym miejscu i okazał się bardzo pomocny. Bez niego nie karmilabym syna.

reklama
Cześć! Pewnie już dawno urodziłyście, ale jakby ktoś zaglądał to podzielę się moimi doświadczeniami z laktatorem :) miałam elektryczny z Canpol oraz ręczny (do torebki 😁) z avent. Elektrycznym nie szło w ogóle ściąganie, za to ręcznym 5 minut i cała butelka. Dla mnie ręczny wygrywa :)

Czy możecie polecić jakieś sensowne leżaczki? Mega super jest babybjorn, ale po prostu kosztuje fortunę.
Spodziewam się 3 dzidziusia, ale mam wrażenie, że kiedyś takiego wybory nie było 😅

Do góry