reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka, zakupy, porady itd :-)

Prosze pokaz ktory kocyk kupilas? :) Kolyska Mojzesza to jest to na co tez poluje, ale opstatnio widzialam fajne na allegro kolyski na kolkach i to by mi bardziej pasowalo pod katem przemieszczania sie po mieszkaniu :)

Oczywiście zrobię zdjęcie i pokażę Przy okazji pokażę to, co dzisiaj kupiłam.
Zdjęcie będzie najpóźniej jutro rano.

reklama
Tak wozek 3w1 to dla mnie super rozwiazanie... bierzesz stelaz i przekladasz tylko fotelik samochodowy i jedziesz.
Jak dla mnie tez najwazniejszy w takim zestwie jest fotelik. Musi byc sobrze wyprofiliwany.
Dla corki mieliśmy uzywany wózek. Dostalismy go. Gondola spacerowka i stelaz ekstra. Naprawde bylam bardzo zadowolona i zalowalam ze go sprzedaliśmy. Ale fotelik byl kiepski. Musialam podkladac malej pieluszki pod pupke i plecy zeby mogla dobra postawe trzymać (zalecenia rehabilitanta). a zanim go dostalismy, poprzedni wlasciciele wozka i tak zmienili fotelik na inny bo ten od kompletu podobno sie nie nadawal do niczego

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

A co dziewczyny sądzicie o wózkach dziecięcych 3 w jednym spacerówka gondola i fotelik samochodowy?? Dobre takie rozwiązanie? Czy raczej w praktyce się nie sprawdza?

Zdecydowanie polecam :) o wiele łatwiej sie funkcjonuje jak możesz wpiąć w stelaż fotelik np w drodze do lekarza, jak dziecko usnie Ci w aucie, czy na zakupach. Tez polecam foteliki sprawdzonych firm. Naszczescie do wielu wózków można dopasować foteliki recaro,Maxi Cosi :)

w5wqio4py03s1fij.png

To fajnie dziękuję za informację :-) :) właśnie myśleliśmy żeby taki 3 w jednym kupić... jeszcze jest czas ale wolę się już powoli rozejrzeć...

Na poczatek najlepsze sa body kopertowe, polspiochy i pajace. Ja kupowalam takie w auchanie i pepko. A pajacyki na necie. Moim zdaniem nie warto za duzo dawac za taka bielizne dla niemowlaka. Lepiej zainwestowac w lepszy laktator.
Wozek 3w1fajna sprawa ale my bedziemy miec po kilku dzieciach wiec chce uzywac gondoli a spacerowke chyba kupimy nowa.

Fajny ten kocyk a ciuszki cudne dla dziewczynki jak i dla chłopca... ja chyba też na weekend pojadę coś kupić, chociażby coś maleńkiego :-) :)

Super ciuszki tez bym chciala juz cos kupic mojemu maluszkowi ale mimo juz IItrymestru troche sie jeszcze boje :( stwierdzilam ze do grudnia sie wstrzymam

reklama
Do góry