Anjouek
Mamusia Tymusia :)
teraz to ja też w ogóle jakoś szarość za mną chodzi pomieszana z innymi kolorkami <3 kocyk cudo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż dzisiaj polecę do pepco po ten kocyk! [emoji7][emoji7]
Ja chrzesnicy kupilam bialy z misiem.ale to juz pok roku temu sa milusie w dotyku te kocyki napewno tez go zakupie jak jeszcze beda narazie sie wstrzymamhttps://web.facebook.com/AnimoKids/?hc_ref=ADS&ft[tn]=kC&ft[qid]=6336208422097269972&ft[mf_story_key]=-7075371164476552687&ft[ei]=AI@a91cb0af2ace3a77f3f32d1c06150bff&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=9&__md__=1
tu jest sporo fajnych ubranek jak macie jakies linki do stron z ciekawymi ciuszkami/dodatkami to podawajcie
Aaaaaale śliczne!!!!! Nie chcialabys uszyc i sprzedać dla mnie? Uwielbiam talie szyte samemu, jeszcze takie piekne!!! Naprawę chetnie kupie gdynya byla chetnaKurczę nie widzę części zdjeć na telefonie
Wieczorem zobaczę na kompie
Ja troszkę jeszcze poszyłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę nie widzę części zdjeć na telefonie
Wieczorem zobaczę na kompie
Ja troszkę jeszcze poszyłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom