reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

Długo czekałas ? Ja do niego w ogóle maila.napisałam bo jeszcze chciałam coś do mówić ale.od wczoraj zero odezwu. Później sobie weszłam na jego komentarze i ma sporo negatywów i Wczoraj ładnie ze trudny kontakt z nim . Nawet numeru ni ma :(

reklama
GosiaLew bo przewaliłam kilka stron i było o samych pieluchach:-D i jak skończyłam to stwierdziłam że nic nie wiem a akurat pieluchy to wydawał mi się temat w stylu "idę kupuję 2 paczki 2 i już":-D:-D:-D:-D i doszłamdo wniosku, że to jak w domu który czyni szalonym z "asterix i obelix":-D:-D:-D

jak już znajdziecie monitor oddechu to podpatrzę ale bez niani, i jak ktoś kupuje tą nianie z obrazem to pamiętajcie żeby sprawdzić czy jest bezpieczna -bo przez nią można podglądać z netu!!!!!

Jasmina88 możesz oddać w ciągu 14 dni -odesłać i zwrócą Ci pieniądze

Basi 89 a mi się kołderka przydała -jak kładłam malucha w rożku na boku do spania to kołderkę zwinęłam i położyłam za pleckami -jako taki rulon do podparcia

Długo czekałas ? Ja do niego w ogóle maila.napisałam bo jeszcze chciałam coś do mówić ale.od wczoraj zero odezwu. Później sobie weszłam na jego komentarze i ma sporo negatywów i Wczoraj ładnie ze trudny kontakt z nim . Nawet numeru ni ma :(
Aż weszłam na allegro sprawdzić co zamawiałam. Ja tylko Katarek zamawiałam, więc długo nie czekałam, bo to jedna rzecz była.

Same przeboje ostatnio z tymi sprzedawcami, pewnie nie wyrabiają się z zamówieniami ;/

Ktora z Was zamawiala u tego HubiWord?
Ja zamawiałam duuuużą paczkę, na ponad 400zł. W piątek zamówiłam a we wtorek już była u mojej mamy. Odpisywali na meile od razu. Z tego co mi mama pokazywała na skype to wszystkie rzeczy jakościowo super, zachwycała się pieluchami flanelowymi i tetrą kolorową, pościel też podobno super w dotyku. No i hitem była torba do wózka, gdyby mogła to sobie by ją zostawiła :p

O wracając do tematów pampersów :) Zauważyłam, że żadna z Was nie chcę kupować DADY z Biedronki. Oni tez mają 1. Z jakiegoś powodu? Bo ja nadal nie mam pieluch, bo waham się nad marką.

Malutka muszę porównać ceny, bo 1 dady tak tanio nie wychodziły, ale dady bede uzywała raczej od wyższych numerów. A pieluchy to kupię praktycznie na końcu.

reklama
Do góry