reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
U mnie byly same duże. A biustonosze nie na moj obwód [emoji20]Upolowałam w Lidlu biustonosze do karmienia - bardzo fajne, poza tym skarpetki dla dziecia i rajstopki. Ogólnie wszystko bardzo przebrane. Spodnie ciążowe zostały same małe rozmiary.
Wyjątkowa Marta
U mnie wszystko się zapisuję, tzn zapisywalo na dysku Google. A już nie mam niestety miejsca darmowego i dupa nie zapisują się [emoji23] ale mam od 2013 do 2017 wszystkie zdjęcia kiedy chce w telefonie [emoji12] i tak trzeba będzie raczej dokupić dysk zewnętrzny
Ja mam Samsung s9 i jestem zadowolona, lubie samsungi, mój pierwszy był s6 i było mi żal sprzedawać a wzięłam później huawei i taka zła byłam. Potem wróciłam do Samsunga i jestem zadowolona z tego [emoji16]
A nie można dokupić miejsca na dysku Google?
ada1989
Mama Konradka :)
Można dokupić ale juz chyba wole zainwestować w dysk zewnętrzny bo za dodatkowe miejsce na dysku Google płaci się co miesiąc[emoji12]A nie można dokupić miejsca na dysku Google?
Wyjątkowa Marta
To tez bym tak zrobiła.
Zdziercy [emoji13]
W jakie ilości chcecie się zaopatrzyć jeśli chodzi o ubranka dla dzieci? I w jakich rozmiarach?
Body i pajac rozmiar 50
Czapeczka 34
Zobacz załącznik 945916Zobacz załącznik 945917Zobacz załącznik 945918Zobacz załącznik 945919
Zdziercy [emoji13]
W jakie ilości chcecie się zaopatrzyć jeśli chodzi o ubranka dla dzieci? I w jakich rozmiarach?
Body i pajac rozmiar 50
Czapeczka 34
Zobacz załącznik 945916Zobacz załącznik 945917Zobacz załącznik 945918Zobacz załącznik 945919
Ostatnia edycja:
Szwagierka chce nam dać jakiś praktyczny prezent. Myślimy nad chicco 4w1. Macie jakieś doświadczenia? Znacie może cos podobnego (innej firmy) co rośnie razem z dzieckiem? (Leżaczek, bujaczek, potem krzesełko do karmienia)
Moim zdaniem rewelacyjne krzesło to stokke. Udało nam się kupić używane i jest super. Są też podróbki o podobnej konstrukcji i też nie są złe. Najlepsza z nich to chyba Hauck Alfa. Najbardziej mi się podobają właśnie takie krzesła bez oddzielnego blatu, na których można siedzieć przy stole z innymi domownikami Tutaj masz fajnego linka, który opisuje właśnie taki typ krzeseł:Szwagierka chce nam dać jakiś praktyczny prezent. Myślimy nad chicco 4w1. Macie jakieś doświadczenia? Znacie może cos podobnego (innej firmy) co rośnie razem z dzieckiem? (Leżaczek, bujaczek, potem krzesełko do karmienia)
Link do: Przegląd krzesełek rosnących razem z dzieckiem - kukumag.com
Dzięki, pooglądam [emoji8][emoji8]Moim zdaniem rewelacyjne krzesło to stokke. Udało nam się kupić używane i jest super. Są też podróbki o podobnej konstrukcji i też nie są złe. Najlepsza z nich to chyba Hauck Alfa. Najbardziej mi się podobają właśnie takie krzesła bez oddzielnego blatu, na których można siedzieć przy stole z innymi domownikami Tutaj masz fajnego linka, który opisuje właśnie taki typ krzeseł:
Link do: Przegląd krzesełek rosnących razem z dzieckiem - kukumag.com
Betty93
Hej dziewczyny
Już chyba każda z Nas jest na etapie kompletowania wyprawki i pomyślałam sobie, że fajnie by było jakbyśmy tutaj wrzucały zdjęcia Naszych wyprawek, gadżetów, kącików itp. dla maluszków. Może nawzajem się czymś zainspirujemy.
Ja teraz poszukuję np. jakiś nietuzinkowy otulacz dla maluszka i drewnianych zawieszek na smoczek.
Swoją drogą stawiacie na łóżeczko tylko z śpiworkiem/mini pościelką czy z baldachimami i ochraniaczami?
Już chyba każda z Nas jest na etapie kompletowania wyprawki i pomyślałam sobie, że fajnie by było jakbyśmy tutaj wrzucały zdjęcia Naszych wyprawek, gadżetów, kącików itp. dla maluszków. Może nawzajem się czymś zainspirujemy.
Ja teraz poszukuję np. jakiś nietuzinkowy otulacz dla maluszka i drewnianych zawieszek na smoczek.
Swoją drogą stawiacie na łóżeczko tylko z śpiworkiem/mini pościelką czy z baldachimami i ochraniaczami?
reklama
Ennis92
Mało kto tutaj wchodzi. Ja wolę wrzucać fotki na zamkniętym.Hej dziewczyny
Podziel się: