reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

To jest ta odzież skandynawska czy coś takiego? A kiedy tam jest dostawa i czy warto w inny dzień niż dostawa?I nie wiesz może od której jest otwarte?

tak to ten. Jeśli chodzi o ciuszki dla dzieci to pożniej niż w dniu dostawy można coś znależć ale raczej już przebrane wsyzstko, sporo bodziaków i pajaców jest zawsze jeszcze, ale takich zwykłych. Dla siebie coś można spokojnie kupić i pare dni po dostawie.
w dniu dostawy nie byłam nigdy ale mama mi opowiadała że babki tam wlatuja chwytaja te wieszaki z ciuszkami dla dzieci ile wlwzie i w koncie potem dopiero wybierają co chca. Sporo tam chodzi babek co ma sklepy z wycenioną odzierza używaną i odsprzedaje dalej.

reklama
uuu to takich klimatów to nie lubię...
Ja jak byłam ostatnio na pl. legionów w dniu dostawy to przy stole z dziecięcymi taka starsza Pani do mnie z pretensjami że jej pod rękę podeszłam, jakby cały stół był jej i reszta mogła przeglądać rzeczy które ona już odłożyła...:no:

Ostatnia edycja:
noja też nie lubie i nie chodze na dostawy, ani jak jest dzien za 2 zł czy tam 3 zł w kola bo babki zabijaja sie jak by szmatek nie widziały. wole pojsć pare godzin póżniej.
a tam na legionów to jest na wagę?

na legionów jest na wagę, to jest ten oklejony flagami angielskimi -chyba stylownia się nazywa. W środę jest dostawa i wtedy jest po 56zł chyba - wtedy są super ubranka (kupiłam śliczne spodenki, bluzy, body - nic nie zniszczone), w porównaniu do soboty na przykład kiedy są mocno przebrane (szukałam tylko dziecięcych). A na przeciwko to znaczy w stronę grabiszyńskiej jest też taki dość duży gdzie ubrania są na wagę i są też wycienione (dość drogie), ale na wagę kupiłam ostatnim razem jak byłam katankę sztruksową na 92cm, 2 czapeczki (1 troszkę większa i nie taka cieniutka), skarpetki i śliniaczek za 7zł :-) A wszystko wygląda jak nowe.
A na potwierdzenie fotki :)

Załączniki

• CIMG0991.jpg
    CIMG0991.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 37
  • CIMG0993.jpg
    CIMG0993.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 34
Właśnie przjechała kolejna partia mojej wyprawki dla Zosi. Zamawiałam na allegro. Wszystko super sprawnie.

Hej dziewczyny, czy możecie mi napisać czy kupujecie laktator przed porodem czy czekacie z tym zakupem do czasu po porodzie, czy w ogóle jest szansa, że on się nie przyda czy jest to niezbędny produkt? ( zamierzam karmić piersią )- nie wiem czy nie powielam pytania ale nie mam zbytnio czasu żeby przejrzeć wszystkie posty :( będę wdzięczna za informacje :)

Ja też myślę ze lepiej po, bo niewiadomo czy bedziesz miała potrzebę jego używania. Ja już mam ale to tylko dlatego ze dostałam nowy.

reklama
Ja tez kupuje dopiero jak sie okaze ze moge karmic bo w innym wypadku to naprawde wyrzucone pieniadze w bloto. To juz nie sa czasy gdzie trzeba dlugo na produkt czekac i nie wiadomo skad sprowadzac. Jak sie okaze ze jest potrzebny to kupicie jeszcze tego samego dnia :-)

Do góry