reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla wrzesniowego malucha czyli HITY i KITY :)

reklama
ewelina
rożek śliczny, fajny kolor, mi się w te dinusie owieczki itd jakoś nie podobają za bardzo. aten jest fajniutki

Ja cały czas się zastanawiam nad tym rożkie, i nie wime czy kupować, mam mase różnych kocyków, takich bawełnianych też i różnych innych i może to wystarczy ? ja już sama nie wiem

Ja ostatnio jak kupowałam pościel do łóżeczka, to pani w sklepie mi oferowała w komplecie z rożkiem, a ja jej mówię, że nie chcę, bo mam w domu jeden, to ona cała oburzona, że jak ja z jednym rożkiem chcę sobie poradzić...? Że jak mi dziecko uleje, to przecież na rożek będę rozkładała pieluchę tetrową do środka, więc po prostu ją wymienię, a na co mi kilka rożków?? Że ona pierwsze słyszy, że matka ma jeden rożek dla dziecka przygotowany....Więc nie kupiłam w tym sklepie nic tylko wyszłam, a chciałam dokonać sporych zakupów - jej strata

Ola no to trafiła Ci się niezła ekspedientka. Pewnie chciała Ci wejść na ambicje- a tu masz.. i dobrze zrobiłaś. Takie uwagi to mogla zachować dla siebie, każdy ma swój zamysł, a nie od razu z pretensjami.

ola ale ja też trafiłam na taką babę..tylko to przy pierwszej ciąży. Pamietam, ze kupowałam tam pościel, coś jeszcze i jak poszłam kolejny raz to ona się pyta o wózek, a ja że już mam..słuchajcie baba mi zrobiła prawie awanturę, że nie kupiłam u niej wózka, że to nieładnie itd...ale się wku$%^& i od tamtej pory mnie nie widziała i nie zobaczy...

przegięcie z tymi ekspedientkami, ja zazwyczaj uciekam od nich, a jak pytaja w czym pomóc to mówie że dziękuję. Wole sama pooglądać i podotykać a co potrzebuje to wiem. Za to mów wielbia zagadywać te baby a mnie trafia jak te swoje mądrości gadają. Jedyny plus ze jakąś zniożkę zawsze wyszarpie od nich.

Dziewczyny - jeśli chodzi o pracowników sklepów - bbbrrrrr - ja własnie cały czas negocjuję z ta od wózka. Straszna kobieta. Straszny sklep. Te maile co do mnie przysyła :szok: Narzucaja mi kolor - taki jaki oni chcą sprzedać. A tłumaczenie - ja jestem tylko pracownikiem i przekazuję rzeczywisty stan i regulamin. Masakra. No ale trudno - nie o tym chciałam.
O rożku - mi się bardzo, bardzo przydawał - zawsze. W nim maleństwo jest tak fajnie opatulone, jakies spokojniejsze i łatwiej się z nim przmieszczać - hahhaa - proponuję dla tatusiów ;-) Czują się pewniejsi trzymajac maluszka w rozku. Zawsze miałam jeden. Jak się coś działo - wyprałam i tyle. Kilka godzin bez rożka - to nie katastrofa. A używa się go krótko - więc szkoda kasy na kilka ;-)

Koleżanka miała rożek jeden i wystarczył. Teraz używa go zamiast kocyka. Ja będę miała jeden chyba że ktoś sprezentuje. Mam ponadto jeszcze otulaczek. Taki mięciutki że sama chciałabym pod nim leżeć.

reklama
ja też jestem zdania że jeden rożek wystarczy, jakby trzeba bylo go prac to można wykorzystać kocyk w zastępstwie i po sprawie, :-D
nie ma sie co dać naciągać przemądrzałym ekspedientką które tylko chca sprzedać co sie da!! :wściekła/y:

Do góry