reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla niemowlaka :)

reklama
Ta koszula z Granatovo jest super. Oprócz ceny :)
To prawda, ceny mają wysokie, ale jakość jest świetna. Ja dostałam sukienkę do porodu od męża na Święta i jest piękna, dokupiłam jeszcze taką do karmienia i jestem zachwycona. Zobaczymy, jak się sprawdzą w praktyce ;)

Witajcie :) jeśli spodziewacie się córeczki i nie macie jeszcze gotowej garderoby zapraszam :) mam bardzo dużo ubranek po moich córeczkach :) w załączniku tylko kilka przykładowych zdjęć :)

Załączniki

• bb1.jpg
    bb1.jpg
    219,2 KB · Wyświetleń: 265
  • bb2.jpg
    bb2.jpg
    102,4 KB · Wyświetleń: 297
  • bb3.jpg
    bb3.jpg
    136,4 KB · Wyświetleń: 281
  • bb4.jpg
    bb4.jpg
    101,1 KB · Wyświetleń: 269
  • bb5.jpg
    bb5.jpg
    143,6 KB · Wyświetleń: 265
  • bb7.jpg
    bb7.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 267
  • bb6.jpg
    bb6.jpg
    111 KB · Wyświetleń: 272
  • bb8.jpg
    bb8.jpg
    116,2 KB · Wyświetleń: 254
  • bb9.jpg
    bb9.jpg
    104,7 KB · Wyświetleń: 267
  • bb10.jpg
    bb10.jpg
    132 KB · Wyświetleń: 272
Cześć dziewczyny przychodzę z marcówek z ostrzeżeniem. Odradzam zakupy na Allegro u użytkownika "DlaDzidziusia" - od tygodnia zero kontaktu, nie odpowiada na maile, a numer podany do kontaktu nie istnieje! Wkurzona jestem na maksa, bo gość ma 99.3 pozytywnych ocen i nagle w ciągu ostatnich 7 dni (czyli już po moim zakupie) wysyp negatywów :/

Cześć dziewczyny przychodzę z marcówek z ostrzeżeniem. Odradzam zakupy na Allegro u użytkownika "DlaDzidziusia" - od tygodnia zero kontaktu, nie odpowiada na maile, a numer podany do kontaktu nie istnieje! Wkurzona jestem na maksa, bo gość ma 99.3 pozytywnych ocen i nagle w ciągu ostatnich 7 dni (czyli już po moim zakupie) wysyp negatywów :/

Odradzam zakupy u r_p77 to ten sam oszust co użytkownik "DlaDzidziusia" - od 2 tyg brak kontaktu, telefon nie istnieje, na maile nie odpisuje. Jestem taka wściekła, że szkoda gadać. Mam nadzieje, że interwencja Allegro zmusi go do zwrotu kasy.

Odradzam zakupy u r_p77 to ten sam oszust co użytkownik "DlaDzidziusia" - od 2 tyg brak kontaktu, telefon nie istnieje, na maile nie odpisuje. Jestem taka wściekła, że szkoda gadać. Mam nadzieje, że interwencja Allegro zmusi go do zwrotu kasy.
Hmm ja kupowałam U r_p77 kilka rzeczy niecały rok Chyba temu i byłam zadowolona, szkoda że Ciebie oszukał.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W Super Pharm jest teraz promocja- między innymi na Canpol (30%). Oto moje łupy. Za całość pk. 100 zł

Załączniki

• FB_IMG_1486400266380.jpg
    FB_IMG_1486400266380.jpg
    84,7 KB · Wyświetleń: 250
reklama
Do góry