reklama
Matka wariatka poszla na spacer w ramach 4S i przyliczyla ciuchland
uwielbiam takie ceny: ogrodniczki 4 zl, spodenki grantowe 5 zl, bluza rozowa, rozwe spodenki i spiochy po 3 zl
sobie kupilam piekna czapke za 10 zl i maz za 4zl koszule piekna na swieta dostal!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
sobie kupilam piekna czapke za 10 zl i maz za 4zl koszule piekna na swieta dostal!
Grun
Fanka BB :)
Zes poszalała i jeszcze najdrozsza rzecz sobie wzielas egoistka! zdrowa egoistka!Matka wariatka poszla na spacer w ramach 4S i przyliczyla ciuchlanduwielbiam takie ceny: ogrodniczki 4 zl, spodenki grantowe 5 zl, bluza rozowa, rozwe spodenki i spiochy po 3 zl
Też uwielbiam te ceny achh..... latem się oszaleje w tych ciucholandach ze szkrabami pod pachą chyba. ..
fakt. niezawazylam! freudowskie wyparcie?Zes poszalała i jeszcze najdrozsza rzecz sobie wzielas egoistka! zdrowa egoistka!
Też uwielbiam te ceny achh..... latem się oszaleje w tych ciucholandach ze szkrabami pod pachą chyba. ..
elifit
Moderatorka
Ja uwielbiam takie żywe kolory ahh no iceny ofkors
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Czarownica3006
Fanka BB :)
Do mnie doszły opaski z aliexpress i są całkiem fajne każda kosztowała ok 1$ [emoji1]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam te opaski i są super! Moja córka w nich od wiosny do jesieni śmigala
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Jako że Szymuś jest mniejszy niż myśleliśmy że bedzie, to mój mężuś dokupił takie oto ubranka:
I nawet wypral i wyprasowal [emoji3] jestem z niego dumna
I jednak bedziemy używać jeszcze jakiś czas pieluchy rozmiar 1, zostajemy przy babydream fun&fit, sa w porzadku, maja małe wycięcie na pępuś, nie śmierdzą, nie odparzaja póki co
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
I nawet wypral i wyprasowal [emoji3] jestem z niego dumna
I jednak bedziemy używać jeszcze jakiś czas pieluchy rozmiar 1, zostajemy przy babydream fun&fit, sa w porzadku, maja małe wycięcie na pępuś, nie śmierdzą, nie odparzaja póki co
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki