reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Zobacz załącznik 775981
Takie cos mi sie marzy tesciowej dzisiaj pokazywalam powiedziala, ze to bedzie prezent od niej ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Mamy coś podobnego, ale u nas się jakoś nie sprawdziło. No ale dostaliśmy od mojej siostry po jej synku i on dużo korzystał.

Jadwiga to miekka gondola do wózka.
najczęściej posiadaja spacerowki z przekladana rączka.
mialam taki wozek z inplasta 15 lat temu i bylam zadowolona bo spacerowka jest wtedy najwieksza ale waga wozka tez jest stosunkowo duza ok 20kg. a ta gondolka po wyjeciu usztywnienia z pod pleckow sluzyla jako spiworek ;)

Sent from my SM-G357FZ using Forum BabyBoom mobile app

Wreszcie zaczęłam robić jakieś zakupy na allegro i zgłupiałam. Jakoś 2,5 roku temu chyba nie było takich wynalazków jak pieluszki bambusowe, muślinowe, były do wyboru tylko tetrowe i flanelowe. Mam po starszej masę tetrówek w niezłym stanie, ale jeśli te bambusowe/muślinowe są jakieś super, milutkie, mięciutkie itp to mogłabym dokupić. Tylko nie wiem, które lepsze i czym się różnią. Miałyście już z nimi do czynienia?

Wreszcie zaczęłam robić jakieś zakupy na allegro i zgłupiałam. Jakoś 2,5 roku temu chyba nie było takich wynalazków jak pieluszki bambusowe, muślinowe, były do wyboru tylko tetrowe i flanelowe. Mam po starszej masę tetrówek w niezłym stanie, ale jeśli te bambusowe/muślinowe są jakieś super, milutkie, mięciutkie itp to mogłabym dokupić. Tylko nie wiem, które lepsze i czym się różnią. Miałyście już z nimi do czynienia?

Ja kupiłam kilka tych muślinowych z matherhood, ale szczerze mówiąc nie widzę w dotyku wielkiej różnicy pomiędzy nimi a dobrej jakości tetrowymi... podobno bambusowe to juz inna bajka, ale nie kupowałam na razie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie kupię kilka na próbę ale też zauważyłam że wyglądają jak tetra.
Bambusowe są mięciutkie jak kocyk ale cenowo też drożdże. Bardziej do otulania.
cb7wugpju04jz4q8.png

Dla tych co nie chca inwestowac w szumisia polecam aplikacje Baby Sleep gdzie sa rozne odglosy od dzwiekow z brzucha mamy przez suszarke po odglosy natury czy kolysanki ;) wydaje mi sie, ze to super sprawa

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Do góry