reklama
elifit
Moderatorka
Ja mam chyba z trzy grubości kombików .. no i wciąż pamiętam te 15 st w zeszłym grudniuElifit kiedy by nie przyszla pod koniec listopada/ poczatek grudnia bez kombika ciepłego nie da rady z takim niemowlakiem.
elifit
Moderatorka
A i jeszcze rada dla chustomam by kombik był do chusty trochę większy żeby stopki nie podwijały paluszków.
O ile ofkors planujecie zimowe spacery w chuście
Można też nosić pod swoją kurtką ale wtedy trzeba mieć taką specjalną 2w1. Muszę ją kupić pod koniec ciąży to nawet w ciąży pochodzę
O ile ofkors planujecie zimowe spacery w chuście
Można też nosić pod swoją kurtką ale wtedy trzeba mieć taką specjalną 2w1. Muszę ją kupić pod koniec ciąży to nawet w ciąży pochodzę
ja kupilam bluze dla dwojga i dziecia tylko w zaleznosci od temp. pod bluze
na kartkach zle sie dociaga
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
I to jest myśl!ja kupilam bluze dla dwojga i dziecia tylko w zaleznosci od temp. pod bluze
Co kupiłaś?
I jak wtedy bobo ubierasz?
mam polar z panelem do noszenia z przodu i na plecach .a malucha zalezy albo w komb.polarowy albo welurowy chyba ze bedzie bardzo zimno to jeszcze oslonke
Antiope
Fanka BB :)
Ja mam i 62 i 68Jaki rozmiar kombika na zimę kupujecie dla dzieci?
cytrusowa85
elifit
Moderatorka
Nogawki też rozpinane?
reklama
cytrusowa85
Elifit chyba nie ale mi to w ogole nie wadzi.
Malo na stronie opisu. Teraz do niedzieli jest dodatkowe -30% na przecene. I wyszlo 110. A kombiki z wojcika nowe kolekcje I 299 potrafia kosztowac ale Sa cieple I porzadne. Takze 100 to dobra cena . Na dziewczynkach slabiej przecenione Sa. No I kilka sztuk Bo to z kol zimowej
Malo na stronie opisu. Teraz do niedzieli jest dodatkowe -30% na przecene. I wyszlo 110. A kombiki z wojcika nowe kolekcje I 299 potrafia kosztowac ale Sa cieple I porzadne. Takze 100 to dobra cena . Na dziewczynkach slabiej przecenione Sa. No I kilka sztuk Bo to z kol zimowej