reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja kupiłam na olx za 40zl od babeczki, wybór jest naprawdę ogromny i z reguły ta część odzieży jest w bardzo dobrym stanie, zawsze można cos na szybko dokupić większego [emoji4]
uploadfromtaptalk1469133531610.png

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469133531610.png
    uploadfromtaptalk1469133531610.png
    222,9 KB · Wyświetleń: 231
reklama
A i jeszcze rada dla chustomam by kombik był do chusty trochę większy żeby stopki nie podwijały paluszków.
O ile ofkors planujecie zimowe spacery w chuście ;)

Można też nosić pod swoją kurtką ale wtedy trzeba mieć taką specjalną 2w1. Muszę ją kupić pod koniec ciąży to nawet w ciąży pochodzę
cb7wugpju04jz4q8.png

mam polar z panelem do noszenia z przodu i na plecach .a malucha zalezy albo w komb.polarowy albo welurowy ;) chyba ze bedzie bardzo zimno to jeszcze oslonke

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elifit chyba nie ale mi to w ogole nie wadzi.
Malo na stronie opisu. Teraz do niedzieli jest dodatkowe -30% na przecene. I wyszlo 110. A kombiki z wojcika nowe kolekcje I 299 potrafia kosztowac ale Sa cieple I porzadne. Takze 100 to dobra cena . Na dziewczynkach slabiej przecenione Sa. No I kilka sztuk Bo to z kol zimowej

Do góry