reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Cottony byly/sa tez w bricomarche za 14zl rozne koloryZobacz załącznik 781853
Bricomarche u mnie nie ma:( w jysku nie widzialam a bylam w 2 ostatnio:( jutro z rana biedronki dwie jeszcze zaatakuje.
co prawda kolezanka dzis mi obiecala ze odda po swoim dziecku... ale ona potrafi przez 3 lata obiecywac...

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Bricomarche u mnie nie ma:( w jysku nie widzialam a bylam w 2 ostatnio:( jutro z rana biedronki dwie jeszcze zaatakuje.
co prawda kolezanka dzis mi obiecala ze odda po swoim dziecku... ale ona potrafi przez 3 lata obiecywac...

Kup swiatelka (ostatnio ledowe 20 szt byly za 10 zl w jysku. Kup dwa kolory welny. Baloniki małe (minimum 20 szt) i taki klej do rozpuszczania w wodzie (w papierniczym chyba kupisz). Nadmuchaj baloniki do odpowiedniej wielkości, poowijaj ładnie wełną wcześniej zamoczona w odpowiednim roztworze klejowym ([emoji4]), poczekaj az wyschnie, przebij i wyciagnij baloniki, przyczep do swiatelek ;) Gotowe ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje pierwsze robótki ręczne. Organizer filcowy na kołyskę. Troszkę kulawy, ale i tak jestem zadowolona, że zdrętwiałymi łapami zrobiłam sama. Będzie gdzie trzymać termometr, okulary i euthyrox ;)

Załączniki

• IMG_7942.JPG
    IMG_7942.JPG
    326,1 KB · Wyświetleń: 131
eh... przypomnialas mi ze nie mam termometru dla dziecka:( no trudno, kupie po porodzie.
olewam te kulki. chwilowo mam wiekszy problem bo nie mam wozka...pracuje nad tym:)

Grama a co z tym wozkiem od kolezanki?

Lenam świetnie ci to wyszlo, ja też niedługo zabieram się za pracę z filcem ciekawa jestem jak mi pójdzie.

reklama
Do góry