reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
U mnie w smyku zawsze jest porządek ale co z tego jak wszystko droooooogie bardzo. W weekend było 20% na wszystko ale to i tak nic patrząc na ceny wyjściowe. Ale żeby nie wyjść z pustymi rękami kupiłam Franulkowi skarpetki 5 par wyszło za 19 zł i są taaaaakie słodziutkie. Jeszcze kupiłam ostatnio w ciucholandzie taki mega rampersik dresowy no zakochałam się i kurteczke ale taka powyzej 3 miesiaca. Oczywiscie dalej nie mam nic do szpitala a glupia matka szaleje jeszcze z ubrankami. Ledwo sie wszystko miesci w szafie a gdzie koce i takie rzeczy.
Dziewczyny a kupujecie na poczatek kołderke? Tak sie zastanawiam, ale chyba wstrzymam sie z tym zakupem na wiekszego Frania

U mnie w smyku zawsze jest porządek ale co z tego jak wszystko droooooogie bardzo. W weekend było 20% na wszystko ale to i tak nic patrząc na ceny wyjściowe. Ale żeby nie wyjść z pustymi rękami kupiłam Franulkowi skarpetki 5 par wyszło za 19 zł i są taaaaakie słodziutkie. Jeszcze kupiłam ostatnio w ciucholandzie taki mega rampersik dresowy no zakochałam się i kurteczke ale taka powyzej 3 miesiaca. Oczywiscie dalej nie mam nic do szpitala a glupia matka szaleje jeszcze z ubrankami. Ledwo sie wszystko miesci w szafie a gdzie koce i takie rzeczy.
Dziewczyny a kupujecie na poczatek kołderke? Tak sie zastanawiam, ale chyba wstrzymam sie z tym zakupem na wiekszego Frania
Ja mialam sie wstrzymac z kolderka ale trafila sie okazja zestaw trzy elementowy przeceniony z 160zl na 37zl to wzielam ale na poczatku bedzie spac w rozku ;)

Ja mam dwa rożki na początek sam i dwa śpiworki na troszkę pózniej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

fajnie! u nas by nie zadzialalo - musieliby sie pracownicy meza zrzucac a to byloby niezreczne. oni nie wpadna nawet na pomysl ze jak co roku robimy firmowa wigilie to wypadaloby dla szefa na jakis drobiazg sie zrzucic (bo ja wiem butelke wiskey chociaz).
za ro wsrod moich znajonych jest zwyczaj ze maz zonie za urodzenie dziecka kupuje prezent. to w teorii powinien byc pierscionek z brylantem.. bede czekala:)

w jakim banku otworzylas to konto? bo ja mam mbank i mozna tylko subkonto zalozyc do wlasnego konta i ona tak tylko "umownie" jest dla dziecka.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja tez mam mbank i wlasnie mysle nad zmiana banku bo ani nie mam placowki w poblizu ani nic, juz mnie ten bank zaczyna irytowac, choc sluzy mi juz od lat.. i jak sie cos od nich chce to masakra

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry