reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny dzieki za te kombinezoniki. Na chlopski rozum wydawalo by sie ze takie bez nozek osobnych wygodniejszy :eek: ale wy zdaje sie cos pisalyscie ze jest odwrotnie?
I jaki rozmiar kupowac? Termin mam na 27 pazdz ale u nas zima to przewaznie kolo 0 stopni, nie to co w Pl. Akatsuki poradz bo ty znasz ten klimat.

reklama
Dziewczyny dzieki za te kombinezoniki. Na chlopski rozum wydawalo by sie ze takie bez nozek osobnych wygodniejszy :eek: ale wy zdaje sie cos pisalyscie ze jest odwrotnie?
I jaki rozmiar kupowac? Termin mam na 27 pazdz ale u nas zima to przewaznie kolo 0 stopni, nie to co w Pl. Akatsuki poradz bo ty znasz ten klimat.

Ja mam termin tak jak ty mieszkam w DE i u mnie zima to tez tak 0 czasem --2-3 St wiec luzik i kupilam na poczatek polarowy kombinezon w roz 62 a na zime grubszy na 68 . Na poczatek mam taki z foto ma osobno nozki

Załączniki

• 1434884297540.jpg
    1434884297540.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 56
A ja mam pytanie o kocyk... Jakie polecacie? Bawełniane? Polarowe? Akrylowe? Welurowe? Masakra tyle rodzajów i zglupialam dzisiaj i nie wzięłam... Z cieplejszych to może polarowy do wozeczka i w razie do okrycia gdy zimno? A tak to cienki bawełniany? Czy może ten minky?

Córka miała taki Kocyk jednobarwny różowy / kocyki / Pościel dla dzieci - GLÜCK - OFICJALNY sklep internetowy polskiego producenta pościeli, ubranek i mebli dla dzieci spala z nim bardzo długo. W końcu zrobił się za mały. Pralam go conajmniej raz na tydzień i wszystko było z nim ok. Teraz też chciałam taki kupić ale mama mnie wyprzedziła i kupiła z innej firmy. Do tego chciałam kupić minky ale z wypełnieniem jako kolderke. Akrylowy córka miała ale używaliśmy go tylko do wózka, bardziej miękkie i przyjazny był ten z glucka

A ja mam pytanie o kocyk... Jakie polecacie? Bawełniane? Polarowe? Akrylowe? Welurowe? Masakra tyle rodzajów i zglupialam dzisiaj i nie wzięłam... Z cieplejszych to może polarowy do wozeczka i w razie do okrycia gdy zimno? A tak to cienki bawełniany? Czy może ten minky?

Ja nie pomoge, kocyka jeszcze nie mamy i nawet o nim nie myslalam. A my dzis bylismy na porzadnych zakupach i faktycznie mozna kota dostac taki jest wybor wszystkiego...:rofl2:

Ale ja o co innego chce sie poradzic. Mialam kupowac elektryczny laktator z Medeli ale jest okazja by kupic uzywany z Timmee plus 4 butelki i teraz nie wiem co robic. Ktos mial ten laktator? Jutro jade ogladac wiec nie mam zbyt wiele czasu :eek:

reklama
malinka ja tam kocyki mialam rozne
polarowy uzywalam tylko na spod do wózka, ale mozna tez kupic przeciez przescieradełko jakies bawełniane, wiec w sumie moze i zbedny
akrylowe mialam dwa, maly cienki i tego sporo uzywalam i uzywam np zeby synka przykryc w wozku, ale teraz wyjdzie na zime wiec moze bde barrdziej uzywala tego akrylowego grubego
bawełniany cienutki uzywam tyko w lato/wiosna do przykrycia, ale to taki baaardzo cieniutki jakby podwojnie bawełne złożył

teraz mysle dokupic moze ten minky :)

mysle, ze jeden kocyk nie wystarczy, musisz ich miec conajmniej ze dwa

Do góry