Silje1008
Fanka BB :)
Dziewczęta, z racji tego, ze mamy bardzo gwarno na Naszym głównym wątku, utworzyłem nowy z polecana lub nie wyprawka dla mamy i malucha.
U mnie i mojego Julka sprawdziło/sprawdza się:
1. Chusta cudowny gadżet, i wbrew pozorom nie jest trudna w zamotaniu
2. Linomag zielony do pupci na odparzenia
3. Bujak Babybjorn ( drogi, ale warty swej ceny)
4. Żel do mycia ciałka i włosów ( baaaardzo wydajny, nie uczula, pachnie bosko, super dba o skore) lipikar la roche posay
5. Na problemy z pupa po uczuleniu na Pampersy, bambusowe pieluszki bambiboo z rossmanna
7. Pieluchy tetrowe, kupiłam kilka flanelowych dodatkowo, chociaż większość młodych mam odradzało, bo nie będę używać..... miały racje)). Tetrowych kupiłam ok 10-15szt, tych flanelowych nie użyłam wcale )). Tetra jest potrzebna na ulanie, wytarcie buźki, przykrycie, okrycie swoje ramienia podczas noszenia brzdąców tetra jest po prostu obowiązkowa
U mnie i mojego Julka sprawdziło/sprawdza się:
1. Chusta cudowny gadżet, i wbrew pozorom nie jest trudna w zamotaniu
2. Linomag zielony do pupci na odparzenia
3. Bujak Babybjorn ( drogi, ale warty swej ceny)
4. Żel do mycia ciałka i włosów ( baaaardzo wydajny, nie uczula, pachnie bosko, super dba o skore) lipikar la roche posay
5. Na problemy z pupa po uczuleniu na Pampersy, bambusowe pieluszki bambiboo z rossmanna
7. Pieluchy tetrowe, kupiłam kilka flanelowych dodatkowo, chociaż większość młodych mam odradzało, bo nie będę używać..... miały racje)). Tetrowych kupiłam ok 10-15szt, tych flanelowych nie użyłam wcale )). Tetra jest potrzebna na ulanie, wytarcie buźki, przykrycie, okrycie swoje ramienia podczas noszenia brzdąców tetra jest po prostu obowiązkowa